Mostovna predstavlja

Analogue/digital: Marta, Roli, R.Bade

Analogue/digital: Marta, Roli, R.Bade

Mostovna predstavlja Analogue/Digital: A/D v gosteh. Serijalka eventov gre naprej. Naslednji dogodek bo zaznamovan z gostjo večera in sicer z domačo techo divo, ki je vsem ljubiteljem elektronike znana pod imenom - MARTA. Poleg nje, nastop še R.Bade-a člana TMSF ekipe in nepogrešljivega avtorja eventov Roli-ja. Vabljeni!

Marta

Tokratnja gostja, Marta, sinonim za nepozabne sete, ki so rezultat njenega fokusa na feedback publike in njene ljubezni do eklektičnega pristopa k svojemu nastopu. To je pravilo, ki velja tudi za njen stil in selekcijo glasbe same. Ena izmed najbolj iskanih Techno didžejk v Sloveniji, ki v zadnjem času neustavljivo širi svoj nalezljiv vibe po vsej regiji, vse od Avstrije, Hrvaške, do Italije... Njen širok spekter poln bas linij, svežih udarnih ritmov, prepojenih z zvoki hipnotičnih synthov, garantira totalen audio odklop!

 

Roli

Vodja Analogue/Digital-a, bo seveda spet z nami, z ramo ob rami, skupaj z ostalimi artisti večera poskrbel za zvočno razvajane vašega sluha in ostalih čutov. Da ne zgubljamo besed o Roli-ju, za tiste ki bi radi kaj več izvedeli o njem, svetujemo, da se nam raje pridružite u živo 4.marca na Mostovni.

 

R.Bade

Za uverturo večera bo poskrbel R.Bade, mlad artist, član ekipe Texas Madafaking Sounds. TMFS skrbijo za promocijo elektronske glasbe prek spleta z njihovo serijalko podcastov, ki trenutno ponuja paleto mixov domačih artistov. Ekipa tudi večkrat letno prireja Techno/House zabave v Texas-u v Šebreljah. Tako da bo raje pridite zgodaj, vsi tisti ki ne bi radi zamudili njegovega mix-a!

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com