Mostovna & Pieffe predstavljata

Alcest, Mono, Syndrome

Alcest, Mono, Syndrome

V zasanjan svet mulit-instrumentalnosti, eksperimentiranja in zvočnega prelivanja vas bodo tokrat popeljali dve izmed najvidnejših predstavnic te težko opisljive glasbene zvrsti ALCEST iz Francije in MONO iz Japonske.
Sinergija obeh bendov, ki se prepleta v kristalnosti, delikatnosti in več plastnih teksturah je naravnost neverjetna. Zaprite oči in se pustite popeljati na nepozabno zvočno popotovanje.

Alcest

Francozi Alcest so nastali leta 2000 in s svojim nastankom praktično kreirali novo glasbeno zvrsti "blackgaze". V svoji unikatni formuli združujejo elemente black metal-a in shoegaze-a, katerega so z vsako izdajo izpolnjevali in nadgrajevali. Skupina je v fazi zaključevanja novega albuma, ki ga bo predstavila prav na tej turneji.

 

Mono

Japonci Mono so nastali leta 1999 s kreiranjem unikatnega združevanja orkestralnih vložkov in shoegaze kitarskega zvoka. Izdali so že 9 uspešnih albumov, med drugim tudi live album s orkestrom NEY YORKa. Skozi leta so postali ena izmed najbolj spoštovanih zasedb instrumentalnega rock-a in trenutno pripravljajo nov album, katerega bodo predstavili prav na tej turneji.

 

Syndrome

Syndrome je projekt glasbenega ustvarjalca Mathieu Vandekerckhove (Amenra, Kingdom, SemblerDeah, Caan, C-O-R) s pomočjo katerega raziskuje energijo dobrega in slabega, ter refleksijo človeških čustev. Popolna umetniška svoboda prepletena z najglobjimi čustvi.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com