Mostovna predstavljata

Analogue/digital: Fraku, Roli, Riki G

Analogue/digital: Fraku, Roli, Riki G

Mostovna predstavlja Analogue/Digital: A/D v gosteh. Novo leto, stara zgodba. Serija eventov se nadaljuje. Tokrat na sporedu večera glavni gost iz kolektiva/založbe Colours Music, Fraku. Poleg njega nastopa še Riki G iz sosednje Gorice v Italiji in seveda Roli.

Fraku

Fraku, mlad umetnik iz Ljubljane, je razvil svojo strast do underground elektronske glasbe pri svojih petnajstih letih, ko se je udeležil prve DJ delavnice. Leta 2011 se je pridružil kolektivu Colours in Music  v okviru katerega vedno znova navdušuje s svojo pretanjeno tehniko in premišljenim spletom žanrov v glavnih vlogah mikro housa, techna in electra. Nedavno se je prvič preizkusil tudi kot producent pri založbi Colours Music, kjer je z Aneurio pod kolaboracijskim imenom “Cabaret Sauvignon” izdal svoj prvenec. Prvič v gosteh tako na Mostovni kot pri Analogue/Digital-u, vsekakor artist vreden vsake note.

 

Roli

Roli star znanec Mostovne in novogoriške elektronske scene. Član in vodja kolektiva Analogue/Digital-a. Njegovo značilno ustvarjanje za mešalko, kakor tudi njegova glasbena selekcija nam vsekakor zagotavlja popestritev in posebnost samega večera. Kot vedno, izpod Rolijeve taktirke lahko pričakujemo raznovrstnost in mešanico zvočnih valov vse od housa do techna, s priokusom acida in electra.

 

Riki G

Riki G, kateri prihaja k nam v goste iz sosednje Gorice v Italiji, je v vseh letih ustvarjanja v svojih DJ setih znan po zelo prefinjenih in raziskanih zvokih. Njegov pristop h glasbi, kateremu vsekakor lahko zatrdimo da je odtujen od samega mainstream-a ter naklonjen in usmerjen v samo underground selekcijo. Slišali bomo vse od nu-jazz-a, break beata, deep-a in new wave minimal techna. Vsekakor nezamudljiva uvertura večera.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com