Bojler v sodelovanju z Mostovno in MONG predstavlja

Bojler XII

Bojler XII

Ekipa Bojler bo v svojo 6. sezono delovanja štartala na Mostovni, kjer se je naša zgodba tudi začela. Dolgopričakovani otvoritveni vikend klubske sezone bo v soboto, 15. oktobra, dobil tudi primerno dozo udarne in progresivne elektronike, ki jo bomo začinili z gostovanjem vročega londonskega producenta TSVI.

TSVI (Nervous Horizon / London)

TSVI je predstavnik modernega vala bass producentov, ki svoj slog oblikuje s kombiniranjem različnih podžanrov lomljene elektronike in techna ter ga prireja za klubsko uporabo. Za njegove komade je značilen jeklen odmev techna in razdrobljene strukture grime-a, navdih pa išče tudi v tradicionalnih zvokih različnih kultur in religij. Na svoji založbi Nervous Horizon, ki je nastala leta 2012 je izdal večino lastne produkcije, pohvali pa se lahko tudi z remixi artistov, kot so Scratcha DVA, Oneohtrix Point Never, Cooly G… Njegov talent in DJ skill so opazili tudi na številnih radijskih postajah, saj je reden gost na Radar Radio, Rinse.fm in BBC1.

 

Freeverse (Filter)

Poleg standardnega domačega Bojler kartela mu bo družbo na odru delal tudi uveljavljeni ljubljanski DJ in producent trapa in bassa Freeverse.

 

Bojler DJs

Bojler je audio-vizualni kolektiv iz Nove Gorice, ki združuje DJ-e, grafične oblikovalce in fotografe ter se ukvarja s promocijo sodobnih urbanih glasbenih in vizualnih (sub)kultur. Na glasbenem področju Bojler predstavlja in promovira predvsem sodobne klubske trende v elektroniki, njihovi DJ-i (Futon, KMN, Peglasus in TMA) pa vedno poskrbijo za kvalitetno, energično in žanrsko razgibano selkcijo.

 

VJ: SMECH (CUF)

Vj Smech (Anja Romih) se ukvarja v vizualno podporo na glasbenih dogodkih. V preteklih letih je sodelovala z različnimi kolektivi (CUF, Bojler, Filter, Stiropor, K4 Roza, Vibe Department) in se predstavila na raznovrstnih klubskih in kulturnih dogodkih (Klub K4, Channel Zero, Mostvona, Gala Hala, Tiffany, Monokel, Kino Šiška, Kreativna cona Šiška, MoTa Point, Pritličje).

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com