Mostovna in Bojler predstavljata

Bojler XIV

Po jesenski uverturi v klubsko sezono in norem praznovanju 5. obletnice delovanja kolektiva se Bojler ekipa vrača na Mostovno. Pripravite se na spomladanske počitnice v ritmih udarne in progresivne klubske elektronike, s katero vam bodo postregli Bojler DJi. Za še bolj divjo zabavo pa bosta na odru poskrbela gosta - mladi italijanski newcommer Nahshi in vj-ka Smech!

Nahshi

Nahshi je zelo ambiciozen producent in DJ iz Benetk, ki ustvarja aktualno club in bass elektroniko s primesmi tropskih podžanrov. Pohvali se lahko z izdajami na založbah, kot sta Brooklynski Mixpak in dunajska Ashida Park, gostojuče mixe pa je posnel za serije Classical Trax, Jerome in Noisey. Njegovo produkcijo lahko večkrat slišite v etru najvplivnejših radijskih postaj na underground sceni, kot sta rinse.fm in NTS.

 

Bojler DJs

Bojler je audio-vizualni kolektiv iz Nove Gorice, ki združuje DJ-e, grafične oblikovalce in fotografe ter se ukvarja s promocijo sodobnih urbanih glasbenih in vizualnih (sub)kultur. Na glasbenem področju Bojler predstavlja in promovira predvsem sodobne klubske trende v elektroniki, njihovi DJ-i (Futon, KMN, Peglasus in TMA) pa vedno poskrbijo za kvalitetno, energično in žanrsko razgibano selkcijo.

Futon 
https://www.mixcloud.com/futon/

Peglasus 
https://www.mixcloud.com/okki_di_gatto/

TMA 
https://www.mixcloud.com/Tma

KMN 
https://www.mixcloud.com/_KMN_/

 

VJ Smech

Vj Smech (Anja Romih) se ukvarja v vizualno podporo na glasbenih dogodkih. V preteklih letih je sodelovala z različnimi kolektivi (CUF, Bojler, Filter, Stiropor, K4 Roza, Vibe Department) in se predstavila na raznovrstnih klubskih in kulturnih dogodkih (Klub K4, Channel Zero, Mostvona, Gala Hala, Tiffany, Monokel, Kino Šiška, Kreativna cona Šiška, MoTa Point, Pritličje).

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com