Mostovna predstavlja

Phi

Phi

Kolektiv Phi vas vabi na delavnico in klubski večer.

Phi je kolektiv in vinyl only glasbena založba, ki predstavlja zvok ljubljanskega podzemlja. Evente delajo večinoma v Klubu K4 in so soorganizatorji festivala od:vod.

Program:

Klubski večer: [Phi w/ Evano, Vid Vai, Zergon Live, Roiss, Nikolaj, Kosta] 20:00 – 05:00

Delavnica: [Phi Lab w/ Zergon & beepblip (Theremidi Orchestra)] 15:00 – 19:00

 V klubskem večeru se bo najprej z analognim live actom predstavil Zergon, kasneje z DJ seti pa člani kolektiva Phi - v Berlinu živeči, enigmatični Evano, vidnejši slovenski producent, Ljubljančan Vid Vai, ptujska platosuka Roiss in Nikolaj ter vinilni kopač Kosta. Za to priložnost bomo spremenili postavitev odra velike dvorane na Mostovni, ter postavili artiste na sredino, med ljudi.

Čez dan bo od 15:00 do 19:00 potekala glasbena delavnica Phi Lab z Aleš Hiengom - Zergonom in Ido Hiršenfelder - beepblip [Theremidi Orchestra]. Udeleženke in udeleženci se bodo naučili/e sestavljanja oziroma lotanja elektronskih vezij in osnovnih znanj o elektronskih elementih, ki tvorijo analogne glasbene naprave. Sestavili/e bodo enega ali več “naredi-sam/a” inštrumentov: TouchTone, povratni ojačevalec na dotik MicroNoise, oscilator Super-in-Low #2, nizkofrekvenčni oscilator. Sledilo bo še predavanje Zergona o opremi, ki jo uporablja v svojem live actu.

 Glasbena politika:

Techno/House/Other

Dnevna delavnica Phi Lab je brezplačna, interesenti pošljite email na phi.slovenia@gmail.com ali nam pišite v inbox. Število kitov je omejeno.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com