Mostovna predstavlja

The Casualties, Clockwork Psycho, Vivere Merda, Svinjske Tačke

The Casualties, Clockwork Psycho, Vivere Merda, Svinjske Tačke

Po več kot uspešnem obisku lanskega septembra se, trenutno eni izmed najvidnejših in najaktivnejših predstavnikov punk glasbe, vračajo v KC Mostovna z odlično novo ploščo „Chaos Sounds“. Pripravite se na revolucijo!

The Casualties

Punk legende iz New Yorka se vračajo v KC Mostovna!

Na zadnje so nas obiskali septembra v sklopu turneje za 25. obletnico benda, tokrat nam bodo poleg vseh hitov predstavili še najnovejši, odlično sprejet, album "Chaos Sounds". Nova Gorica je na njih pustila dober vtis saj so prav tukaj nastale promo fotografije za promocijo novega albuma. Pripravite se na divji Punk večer!

 

Clockwork Psycho

Prvi slovenski psychobilly bend s predstavnico nežnejšega spola v ospredju, ki obstaja že od leta 2011. Po nekajkratnih spremembah v vrstah članov ga lahko občudujemo na odrih v zdajšnji postavi od leta 2014 širom Slovenije in Evrope. Glavni vokal poleg pretepanja kontrabasa vodi Clockwork Lilith, spremljevalne vokale si pa delita bobnar Marko in kitarist Al.
Po nekaj demo posnetkih, stotih koncertih, mnogih prevoženih kilometrih in prvencu »Nightmares From Laibach« (Fury Records/Nervous Records, 2014), se bend lahko pohvali s čisto svežim albumom »I Don't Give A Fuck«, izdanim aprila letos pri britanski založbi Diablo Records. Le-ta je posvečen pokojnemu članu in prijatelju Lou-ju Jordaan-u.

 

Vivere Merda

Anarcho Punk zasedba z eksplozivnim ženskim vokalom prinaša direktna sporočila proti politiki, vojni, mučenju živali in ostalim nepravičnostim tega sveta. Seveda pa se dotaknejo tudi lahkotnejših tem o alkoholu in žurih!

 

Svinjske Tačke

Skupina je nastala v drugi polovici 90 let. Skupina Svinjske Tačke ni bila ustanovljena z namenom javnega nastopanja (koncertiranja), kar ni tudi danes namen skupine. Glasba je le eden izmed razlogov druženja. K ustvarjanju »glasbe«, »umetnosti«, »sporočila« nas vodi tako imenovana ljubezen do teh….družina, delo, opazovanje okolice, družba, drugačnost, nepravičnost, notranji nemir (psihoza, nevroza), želja po boljšem jutri…anarhizem… Razlog, da smo prikorakali iz zaklonišča 10. januarja 2009 je Pomol Valdoltra, Ankaran. Od tedaj skušamo pustiti sporočila tudi širši javnosti, morda z idealističnimi mislimi…ampak vsaj dobro namernimi. Ambicije, prohibicije, nekomu nekaj odkrito, iskreno povedati je postal razlog za nastop.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com