Mostovna & KAPA

Chaser, Kennybal Smith, Skeetch

Chaser, Kennybal Smith, Skeetch

Kalifornijsko skupino Chaser smo dodobra spoznali v zadnjih letih, predvsem z več kot uspešnimi nastopi na festivalu Punk Rock Holiday. Prvič smo skupino spoznali leta 2006 na legenedarnem koncertu skupine Good Riddance v ljubljanskem VPK-ju in že takrat so pustili odličen vtis. Tokrat jih bomo gostili prvič na samostojnem koncertu na Mostovni 21. julija 2024, kjer bodo predstavili svoj nov album "Small Victories". Na odru se jim bodo pridružili nemški skate punkerji Skeetch ter domači punk rockerji Kennybal Smith, ki se po dolgih letih ponovno vračajo na Mostovno!

CHASER

SoCal Melodic Punk Rock, ZDA

CHASER, ustanovljeni leta 2000 v središču kalifornijske punk scene, poznani so z igranjem hitrega in melodičnega skate punka. Z energičnimi in srčnimi nastopi vas bodo vedno navdajali z željo po več. CHASER, ki ga sestavljajo Mike LeDonne (pevec), Jesse Stopnitzky (bas/vokal), Bill Hockmuth (kitarist) in Davey Guy (bobni) je klasičen primer prijateljev, ki delijo isto ljubezen do punk rocka kot vsi ostali z željo po spremembi. Pred nekaj leti izdali dolgometražni album "Sound the Sirens" in se vrnili k osnovam tistega, kjer so začeli. Jesse pravi: »Ko smo odraščali v 90-ih, nam noben zvok ni tako prizadel tako kot punk Fat-a in Epitaph. Torej, čeprav se scena še naprej razvija, smo se pri pisanju tega albuma poskušali držati tistega, kar nam je pri tem žanru najbolj všeč … spevnih melodij, himničnih refrenov, strastne lirične vsebine in kot vedno, utripa, ki te požene v publiko.” Po izdaji In Control (2003), Numb America (2006) in The Big Picture (2010) na način DIY pri lokalnih založbah, je skupina navdušena, da se je pridružila družini Effervescence kjer je izdala četrti studijski album, "Sound the Sirens". V letu 2024 pa bo skupina izdali nov album "Small Victories" na SBAM Records, Thousand Islands Records in PEE Records.

 

KENNYBAL SMITH

punk rock, SLO

Kennybal Smith - Kennybal Smith je punkrock/hardcore bend iz Gradiške nad Prvačino, ki je bil ustanovljen leta 2003. Po nekaj letih pavze se ponovno vračajo na oder Mostovne v malce spremenjeni ekipi, a še vedno s tistim pravim punk rock šusom izpred dvajsetih let!

 

SKEETCH

skate punk, NEM

Hitri punk ritmi, kot so Pennywise, malo skate vajba in veliko "wohoooo" - Skeetch je skate punk skupina iz Leipziga v Nemčiji. Kljub mladi zgodovini benda je bil njihov tretji EP 'Skeetch Or Die' že izdan in bili so na svoji drugi evropski turneji.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com