Mostovna predstavlja

Defibrilator

Defibrilator

Goriška scena je zastala, zato se je Lock Down Crew (LDC) odločil priskočiti na pomoč ter s fuzijo (T)rapa (BuyMoney, Mezzi Magic, Oet, Viljamsss, Morris) in elektronike (Etienne & Aykeen) poslati nujno potrebne osvežilne sonične sunke.

Defibrilator line up:

Defibrilator (1)

BuyMoney
“Zpri škure, mona, burja te prepiha, stwpem wn na borjač, rokave si zaviham.” Kot pravi v svojem komadu BuyMoney, prihaja iz bližnjega Branika, a Novo Gorico dobro pozna. Predvsem se je spominja iz srednješolskih let, kjer sta si skupaj z Mezzijem čas krajšala s Freestyli. Od tega je minilo že nekaj let, v katerih je BuyMoney kot eden izmed najbolj prolifičnih artistov nanizal številne EP-je v svoj REPERtoar.

youtube  |  instagram

 

Defibrilator (2)

Mezzi Magic
a.k.a. Mezzi a.k.a. Zio a.k.a. LeggenDario prezenca iz Batuj, ki kombinira zvoke Italije s primorskim Zlengom v sodobni Trap, ki poslušalcu pušča prostor, da sam izpelje misli, ki jih Mezzi pogosto magično pušča v zraku.

youtube  |  instagram

 

Defibrilator (3) 

Oet
6210 – Sežana, Oet ti uštela in dostavi. Ragazzo prinaša Tundro in obilico dripa. Tudi on v kombinaciji italijanščine in slovenščine prižiga nov plamen na Trap sceni.

youtube  |  instagram

 

Defibrilator (4) 

Viljamsss
Verjetno ste ga srečali, če vas je kdaj pot zanesla mimo skate parka. Predstavnik Boom bap-a, ki skrbi za staro šolo, ampak še vedno dela po svoje.

youtube  |  instagram

 

Defibrilator (5) 

Morris
Sui generis, Outsider, ki se težko žanrsko omeji in pogosto plava med Boom bap-om ter Trapom, s katerimi opisuje Krasni novi Svet

youtube  |  instagram

 

Techno Defibrilator 

Etienne & Ayken
Dvojec Etienne & Ayken bosta poskrbela za 4/4 podlago, melodiko, progressive ter off-beat nijanse za zadnji košček v mozaiku.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com