Mostovna

Drunktank, BeerBong, Smacked

Drunktank, BeerBong, Smacked

Na Mostovno prihaja mednarodna troica PUNK ROCK bendov.

DRUNKTANK (NL)

Drunktank prinaša hiter, melodičen in pevski skatepunk, značilen za 90. leta in v tradiciji zasedb kot so Epitaph, Fat Wreck Chords in Burning Heart v kombinaciji z rifi in kitarskimi harmonijami zakoreninjenimi v 80. letih metala. Nizozemski skatepunki so svojo glasbeno zgodbo začeli leta 2003, odkar so izdali štiri EP-je in dva albuma. Za turnejo, ki jo začenjajo na mostovni je Drunktank izdal nov singl "Kindle The Flame"

 

BEERBONG (IT)

BeerBong je zgodovinska italijanska skate punk rock skupina, ustanovljena leta 1995 v Gorici v Italiji. Znani so po svojih tehnične sposobnosti, zlasti hitri in tehnični bobni in melodični hardcore slog. Njihov zvok je tipičen skatepark zvok z zahodne obale ZDA. Gostovali so na Japonskem, v Kanadi in Evropi.
Skupina pripravlja tudi nov album, ki bo izšel ob 30. obletnici delovanja leta 2025.

 

SMACKED (SLO)

Smacked je novi kolektiv, ki ga sestavljajo štirje veterani, ki prinašajo močan, melodičen skate-punk rock v slogu 90-ih. Leta 2023 so izdali svoj prvenec "Surfing the Tsunami", ki vsebuje 15 pesmi. Smacked ravno zaključuje svoj drugi album, z 12 novimi skladbami svežega zvoka melodičnega punka. Album bo izšel 1. marca 2024. Smackedov nastop je nepogrešljiv za vse ljubitelje in nostalgike dobre stare kalifornijske punk rock scene, pa tudi za vse tiste, ki so v duši "stage diverji".

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com