Klub goriških študentov & Mostovna predstavljata

GORIŠKI SMEH - Boštjan Gorenc Pižama & Sašo Stare

GORIŠKI SMEH - Boštjan Gorenc Pižama & Sašo Stare

Ekipa kgš je tudi letos pripravila GORIŠKI SMEH!! Brezplačno stand up gledališče na prostem! Letos bodo vse tri predstave potekale na Mostovni na prostem, naj se GORICA ponovno nasmeji!! 


Nedelja, 6. 9. 2020 ob 20.30

Boštjan Gorenc Pižama je odličen voditelj, improvizator in stand up komik, prevajalec in mojster besede, državni freestyle prvak in nepoboljšljiv gurman. Od ust do ust se širi, da mu jezik hitro teče, da so njegove napovedi sočne in politično nekorektne in da je njegov komični jezik pristna gorenjščina. Je Prekaljen odrski maček, ki se z zabavljaštvom ukvarja že dolgo in prav zato je aktiven na mnogih področjih, od impro lige in rap glasbe, do kampanje Z glavo na zabavo in povsod je uspešen. Zanj so značilne inteligentne šale, ki so za malce bolj zahtevno publiko prava poslastica.

Med bolj izpostavljenimi stand up komiki je tudi 31-letni Kranjčan Sašo Stare. Bil je eden od scenaristov Vid & Pero šova, opazili smo ga lahko v številnih reklamah in na nastopih po vsej Sloveniji, zdaj pa z ekipo ustvarja že drugo sezono priljubljene serije Skečoholiki. Sašo je sarkastičen mladenič. Zase pravi, da je egocentrik, katerega največja želja bi bila skočiti nazaj v čas in spoznati samega sebe, če bi le ne bil tako len, da bi izgradil časovni stroj.

 ________________________________________________________

Vrata: 16.00

Pričetek: 20.30

VSTOP PROST!

________________________________________________________

UDELEŽENCE DOGODKA in OBISKOVALCE KAVARNE prosimo da:
- ne prihajate bolni,
- uporabljate zaščitno masko v zaprtih prostorih,
- si razkužujete roke,
- držite minimalno varnostno razdaljo.

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com