Mostovna predstavlja

Gužva u bajt, Beer for breakfast

Gužva u bajt, Beer for breakfast

GUŽVA U BAJT

Gužva u Bajt je punk band iz Ljubljane. Sledijo punk idealom, v katerih vidijo alternativo bogatim pussy punk bandom in političnim aktivistom. Skozi nastope in posnetke skušajo predstaviti svoj način pogleda na svet, ki je vse prej kot upoštevanje pravil, političnih idealov. Kot sami pravijo: »Naše ustvarjanje ne cilja na spreminjanje družbe, temveč je le odraz našega uživanja v življenju in stvareh, ki jih radi počnemo«.

Na sceni so že od leta 2004 in do sedaj so izdali tri albume, prvega pod imenom 'Gužva u bajt' (leta 2005), drugega 'Nikad pankera od nas' (leta 2009) ter tretjega 'Mozak nam je pun' (2014). Do sedaj so odigrali že veliko koncertov po celi Sloveniji. Predstavili so se tudi drugod - od Avstrije, Hrvaške, Italije ter Srbije. Na omenjenih koncertih so oder delili tudi z vodilnimi predstavniki punk scene kot so UK SUBS, The Business, Angelic Upstarts, Los Fastidios, the Exploited, the Last Resort, K.B.O, Trula koalicija, Kud Idijoti…

Poleg glasbenega ustvarjanja pa so člani banda znani kot člani KUD Sizifove buče, ki že nekaj let organizira punk koncerte na Metelkovi in s tem omogoča nastope novim mlajšim ter starejšim punk bandom.

https://www.facebook.com/G.U.B.punk/

BEER FOR BREAKFAST

Od izdaje prvega albuma: »Bar riot«, ki je izšel poleti 2014, je minilo kar nekaj časa in tudi posadka benda se je zamenjala. S tem pa tudi novi navdihi za nov material, ki je zelo raznolik in ki ga lahko slišite tudi v petek, 30.3.

https://www.facebook.com/Beer-For-Breakfast-BFB-367493353352480/

https://beerforbreakfast.bandcamp.com/

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com