Mostovna, Kud Morgan in društvo Macross predstavljajo

Valterap live, Psaicopat, Groovie Bols

Valterap live, Psaicopat, Groovie Bols

Ekipa Mostovne je božično razpoložena in vas vabi na srečanje sabotarjev odpetih kvant v Novi GoVorici z Valterap-om, Psaicopat in Groovie Bols. Žal je Jacuzzy Krall zaradi bolezni moral odpovedati svoj nastop.

Jacuzzy Krall

Žal je Jacuzzy Krall zaradi bolezni moral odpovedati svoj nastop.

---

Iz prestolnice v goste prihaja Jacuzzy Krall, ki je v glasbenem poslu več kot dvajset let. Sprva je deloval v zasedbi Sausages, nato je bil soustanovitelj in pevec skupine Los Ventilos, sledila je samostojna glasbena kariera, v okviru katere je leta 2014 izdal istoimenski prvenec in nedavno še album Preprosto najtežji
Na drugem albumu je še vedno kritičen sopotnik vsakdana. Svoj pogled na svet opisuje pretanjeno ter ga prestavlja v note in besede. V izrazu je raje resen in energičen, vsekakor pa ne žaljiv, prej korektno konkreten. Glasbene zamisli je uresničil ob sodelovanju odlične ekipe poimenovane ‘’Jaquzlee’’ v postavi Mazi, Meglič, Škrlj, Ranđelovič, Nikolič in Dimkaroska, katera ga spremlja tudi na koncertih in s katero se bo predstavil tudi v Novi Gorici

 

Valterap

En in edini domači vetaran ali bolje rečeno Solkanec VALTERAP obljublja kratek nastop z izborom skladb na originalnih podlagah.

Valterap – Malomatomanemona!

 

Psaicapat

Čezmejno noto bo predstavil mlad italijanski raper PSAICAPAT. Po freestyle začetkih skuša sedaj v svoje rime vnašati družbeno kritično sporočilnost, poetične elemente in zdravo mero zabavljaške razposajenosti.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com