Klub goriških študentov & Mostovna predstavljajo

Koala Voice & Free The Mouse

Koala Voice & Free The Mouse

Glasbeni koncert uspešne indie-rock skupine Koala Voice, predskupina mladi band iz obale Free the mouse.

Koala voice

Koala Voice so Manca Trampuš, Domen Don Holc, Tilen Prašnikar in Miha Prašnikar.

Ta slovenski četverec je s svojo neobremenjenostjo, razbijaško indie punk prezenco polno nalezljivih melodij in zasoljenih kitarskih riffov, zelo hitro prirastel k srcu množicam, tako po Sloveniji kot tudi drugje po Evropi.

Po prvencu Kangaroo’s a neighbour(2014), ki ga je nasledil Wolkenfabrik(2017), so leta 2018 izdali digitalni akustični album Koala Voice: Izštekani. Temu je sledil nonšalantni Woo Horsie, kjer so nam Koala Voice postregli z njihovim nesramno popoidnim hitom Ker tu je vse tako lepo.

Njihova muzikalnost in očarljivost jim je pridobila tudi mesto predskupine pred legendarnimi Pixies v ljubljanskih Križankah. Svojo publiko pa so naprej lovili tudi po večjih evropskih festivalih, kot so Liverpool Sound City, Tallinn Music Week, Bush Budapest, Pohoda, Monkey Week, Exit in Inmusic.

V letu 2020 so se posvetili snemanju in ustvarjanju njihovega 4. studijskega albuma. Njihova najnoveša Plata je izšla 25.junija 2021, napovedali pa so jo s singli Vertigo, Vukovi, Spaghettifiaction in Postapokaliptični svet.

 

Free The Mouse

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com