Mostovna na prostem predstavlja

Kombo C

Kombo C

Šola in zasedbe Kombo delujejo v okviru KUD Zvočni izviri po programu, ki ga je poznani glasbeni ustvarjalec Zlatko Kaučič priredil posebej za svoje varovance, mlade glasbenike iz vse Slovenije, z namenom ustvarjati glasbo zunaj klišejev sodobne popularne produkcije in na oder Zvočnih izvirov pripeljati spontanost, ustvarjalnost in čistost glasbe. Intenzivni program združuje tehniko, improvizacijo, igranje avtorske glasbe, osvajanje koncepta harmonije ter skupinsko delo v Kombovih zasedbah.

Glasba, ki nastaja, je ustvarjalna in teži k multidirekcionalnosti – zmožnosti obvladovanja vseh glasbenih jezikov. Številne glasbene projekte šole Kombo spremljajo ciklusi koncertov z domačimi in tujimi glasbeniki, in prav to medsebojno in mednarodno sodelovanje je pomembno za še večjo kakovost in odprtost društva – za nove člane, projekte in druge umetnosti. Iz Kombovih zasedb prihajajo glasbeniki, kot so Samo Šalamon, Vid Drašler, Jošt Drašler, Boštjan Simon, Jani Šepetavec, Marko Lasič, Gal Furlan, Vitja Balžalorsky, Marek Fakuč ter številni drugi. Sodelovali so že s svetovno priznanimi glasbeniki (Herb Robertson, Javier Girotto, Emanuele Cisi, Bruno Cesselli, Ares Tavollazi, Massimo de Mattia, Alexander Balanescu in drugi) in koncertirali na domačih ter tujih prizoriščih, doma in v tujini pa za svoje ustvarjanje prejema tudi odlične recenzije.

Po uspešno predstavljeni plošči Petelin iz Noznega se bo zasedba Kombo C tokrat predstavila z novim, svežim, še neslišanim programom, projekt, ki bo letos tudi okronan z izdajo novega albuma.

 

Diskografija:

Zvočni izviri vol.1 (2003),

Skriti kotički svetlobe (2005),

Biči (2008),

Zvočna polja za T.S. (2012),

Hramo (2015),

Rock Mi Monk (2017),

Petelin iz Noznega (2019).

 

Zasedba Kombo C:

Zlatko Kaučič; umetniški vodja

Ajk Vremec, Anton Lorenzutti, Tilen Kravos; električne kitare

Tomi Novak, Robi Erzetič; bobni in tolkala

Timi Vremec; bas kitara

 

 

YouTube: www.youtube.com/channel/UCMh7K1rF1OQOzgsajbmV7tg

FB: www.facebook.com/zlatkokaucickombo/

________________________________________________________

Vrata: 20.00

Koncert: 21.00

Vstopnina: 5 €

Čeprav je bil koncert napovedan brez vstopnine, smo z uvedbo omejevanja obiskovalcev primorani koncert izpeljati s simboličnim prispevkom.
________________________________________________________

UDELEŽENCE DOGODKA in OBISKOVALCE LOKALA prosimo da:
- ne prihajate bolni,
- uporabljate zaščitno masko v zaprtih prostorih,
- si razkužujete roke,
- držite minimalno varnostno razdaljo.

 

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com