13. brat, Moonlee Records in Mostovna predstavljajo koncertno praznovanje ‘Deset let kasneje’:

Koncert ob 10-obletnici: Iamdisease, Human Host Body in HakAttak

Koncert ob 10-obletnici: Iamdisease, Human Host Body in HakAttak


Iamdisease - Domača sludge/hardcore rasturačina, ki praznuje 10-letnico nažiganja

HakAttak - naspidirani HC/punk direkt iz Idrije

Human Host Body - Ištrjanska d-beat black metal pošast

-------------------------------------------------

IAMDISEASE
Poslanica ob 10-letnici benda:
“Začni na koncu, da boš daleč prišel. In podobne poceni nezdravorazumske modrosti, katerih bi se posluževali tudi Iamdisease, če bi imeli čas in voljo. A Iamdisease smo le bend, ki je svoj konec imel že v trenutku nastanka. Zbrani na kup v zrelih letih, potem ko je večina članov benda več let glasbeno mirovala, smo si zadali cilj le, da nekaj naredimo. Glasbeni projekt, ki mu ni usojena dolga doba. A bolj ko je čas mineval, bolj smo glasbeno zoreli, manjko vaj nas ni odvrnil od igranja in tako je minilo 10 let. Vmes sta se zgodila dva albuma, tretji je v pripravi. Na odru ne zapravljamo časa s prepričevanjem prepričanih, kajti trenutek odločitve se zgodi prej. Ko je poslušalec na našem koncertu, je že naš. Umetnost je pripeljali človeka ali druga živa, neživa bitja na koncert. Iamdisease tako nismo bend, ki bi izvajal revolucijo na odru. Za spremembe v družbi se borimo zunaj koncertnih dvoran. Za masko hrupa se skrivamo štirje posamezniki, ki pogosto družbene krivice doživljamo na lastni koži v vsakdanjem življenju. Glasba je le en delček naših življenj, vsi ti delčki skupaj pa naredijo Iamdisease. Brezkompromisno naprej, dokler nam bodo biološka življenja to dovoljevala. Tako kot v letu 2009, tudi v letu 2019!”
https://www.facebook.com/iamdisease/
https://iamdisease.bandcamp.com/

HUMAN HOST BODY
Ištrjanska d-beat black metal pošast, ki že leta pustoši po domačih in evropskih skvotih, festivalih in klubih, se bo po daljši odsotnosti ponovno zglasila na Mostovni. Silovito in neizprosno nažiganje zasedbe Human Host Body v sebi nosi anarhistične, anti-civilizacijske vrednote, ki so razpršene po njihovih angažiranih političnih besedil. Prvovrstni metal za pankse - angažiran, razpizdjen in nebrzdan!
http://humanhostbody.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/humanhostbody/

HAKATTAK
HakAttak beer loving speed freaks iz Idrije, špilajo hitri HC Punk. Z ženskim vokalom na čelu, je zagotovljen total brainsore. Za vse ki že slabo slišite in tiste ki bi radi slišali slabše. Hitro, glasno, motorhitr in your face punk!!
https://hakattak.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/HakAttak-347810782235385/

------------------------------------
Koncertni cikel Ropotarnica 13. Brata sofinancira Mestna občina Nova Gorica

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com