Mostovna predstavlja

Link Der Wasser in The ferminants

Link Der Wasser in The ferminants

 

 Link Der Wasser je posoški punk/rock/electro bend, ki je nastal konec osemdesetih let prejšnjega stoletja. Fantje iz Deskel so v lastnem glasbenem izrazu prikazali zvrhano mero kreativnosti, ki je vrhunec doživela v devetdesetih letih z dvema zaporednima nastopoma na takrat eminentnem festivalu Novi rock (1994 in 1995). Čeprav je skupina leta 1997 prenehala delovati, sta dva člana ostala glasbeno aktivna. Med drugim sta Romildo Kumar in Aleš Valentinčič do leta 2004 sodelovala v elektronsko eksperimentalnem dvojcu Harlem Underground. 

Člani:
Aleš Valentinčič aka Brdonch - kitara, elektronika;
Romildo Kumar aka Romi - bas kitara, elektronika;
Rok Peršolja - bobni, elektronika;

https://linkderwasser.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/LDWband/THE FERMINANTS

The ferminants je štiri članska punkrock skupina iz Vipavske doline (Šempas), ki se je prvič pokazala leta 2012 na  Humu v Goriških brdih kot predskupina briškim Pigs parlament. Sledila so leta kadrovskih sprememb, vendar ideologija in glasba je ostala ista (hitra, surova in družbenokritična). Zdajšnja zasedba je začela z ustvarjanjem aprila 2017.

V Avgustu 2018 so izdali EP, s katerim so predstavili svoje štiri komade in v septembru posneli še DIY videospot. Združuje jih potreba po uživanju danega trenutka, druženju in koncertih.

 

https://www.facebook.com/theferminants
 

 

 

 

 

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com