Mostovna predstavlja

LVMEN, TOMAŠ PALUCHA

LVMEN, TOMAŠ PALUCHA

Koncertni cikel Ropotarnica 13. Brata predstavlja koncert

 

Kulturno umetniški klub 13. BRAT v letošnjem letu zaganja nov koncertni cikel Ropotarnica 13. Brata, v okviru katerega bo v sodelovanju z Moonlee Records v Novi Gorici organiziral koncerte žanrsko raznovrstnih domačih in tujih glasbenih skupin.

 

LVMEN

V začetku septembra pripravljamo gromoglasno avdiovizualno uverturo v jesensko klubsko sezono z eno prominentnejših zasedb češkega glasbenega podzemlja LVMEN, ki je od konca prejšnjega tisočletja, vzporedno z vizionarji ekstremnih zvokov z druge strani Atlantika, ki jim je šele retrogradno pripadla predpona »post«, na samosvoj način orala ledino pri epohalnem spajanju zvočnih prvin hardcora, sludga, psihedelije in eksperimentalnega rocka. Zasedba LVMEN je na prelomu tisočletja že večkrat gostovala v ajdovskem klubu Jutro, tokrat pa se na Primorsko vrača s svežo ploščo 'Mitgefangen Mitgehangen' in nadvse psihotropno zvočno gmoto za fane Neurosis, Swans, Slint in podobne glasbene sladokusce. 

https://www.facebook.com/Lvmencz

https://lvmen.bandcamp.com/

 

 

TOMÁŠ PALUCHA


Pred njimi bodo ušesne bobniče masirali kolegi iz češke zasedbe Tomáš Palucha, ki se je iz dvočlanskega improvizatorskega projekta z odmevnim prvencem 'Guru' iz leta 2016 razvila v polnokrvnega predstavnika izvirnejših čeških kitarskih godb, ki ga zvočno uvrščajo ob bok zasedb Grails, Godspeed You! Black Emperor in Earth.

https://www.facebook.com/tomaspalucha/

https://tomaspalucha.bandcamp.com/

......................

http://www.13brat.net/

https://www.moonleerecords.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com