Klub goriških študentov & Mostovna predstavljajo

MASH

MASH

Smacked

Smacked je štiričlanska koroško-primorska naveza formirana aprila 2022 preigrava garažni punk-rock. Trenutno snemajo prvenec, ki bo ugledal luč sveta januarja 2023. Njihova glasba je melodična, energična in brezkompromisna. Skratka šus v čelo!

 

Paranoise

Pazanoise je štiričlanska glasbena skupina iz okolice Kopra, ki je nastala leta 2019. Njihov začetek ustvarjanja avtorske glasbe je bil zasnovan kot trio (Dean Radešič-el.kitara, Aleš Marsič-bas kitara, Jure Vučko-Bobni), kateri so začeli ustvarjati prve idejne osnove svojih komadov, od katerih se je ob pridružitvi četrtega člana (Mark Godina-el. kitara in vokal) začelo razvijati obilo norosti in kreativnosti.

Vsak član benda ima različen pogled in "okus" do ustvarjanja avtorske glasbe, zato je njihov žanr težko popredalčkati in prav to jih dela posebne. Do sedaj je skupina ustvarila več kot 10 avtorskih komadov (snema se 1. album), katere so v zadnjem letu tudi predstavili javnosti. Skupina ParanoisE si želi nastopanja in tako s tem širiti svoj "paranoični hrup" !

 

Rafuda

 Rafuda je štiričlanska zasedba iz Slovenj Gradca, katere začetki segajo v leto 2017, ko je zasedba že preigravala coverje zasedbe Misfits pod imenom Beerfits. Kasneje so se fantje odločili, da bodo zadeli z avtorsko glasbo. V letu 2020 je bil izdan EP, z naslovom Worst of. Lansko leto pa je skupina po menjavi bobnarja pričela ustvarjati povsem nov material, katerega boste lahko premierno slišali. V kratkem pa načrtujejo tudi snemanje novega EP-ja. Stilsko se fantje opredeljujejo kot LGBTQ+ punk'roll. Zasedbo sestavlajo Jure Pohovnikar na vokalu, Severin Kristan na kitari, Rok Coderl na bas kitari in Luka Paradiž na bobnih.

 

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com