Mostovna

Minoranza di Uno, Tunelvizija in Jolted

Minoranza di Uno, Tunelvizija in Jolted

26. januarja 2024 bo atmofsfera Mostovne ponovno oživela s triom skupin in sicer MINORANZA DI UNO iz Italije, domači predstavniki bodo tokrat TUNELVIZIJA in JOLTED.

Minoranza di Uno

old school hardcorepunk - Udine - Italija
 
So skupina iz Trsta/Vidma, sestavljena iz 5 članov, ki so svojo pot začeli skupaj pred 10 leti.

 

Tunelvizija

dinamičen, melodičen punk - Branik z okolico
 
Tunelvizija so štirje glasbeniki, ki so igrali v večih različnih skupinah v preteklosti. V skupini igra Miha Gerzej na kitaro, ki je bil član skupin Trdživi in igra v Ekstreme Smoke 57. Gaber Igličar bobni, prav tako igra v skupini Ekstreme Smoke 57. Dean Gnezda je sodeloval v skupinah Low Punch, The Hoax Program, medtem ko je Boštjan Čebron na kitari in vokalu igral v skupinah Slabi Letni, Straightforward in Summer's gone.
Skupina Tunelvizija je nastala marca 2023. Tunelvizija predstavlja kombinacijo starega in novega panka z družbeno ter politično kritičnimi besedili. Njihova glasba se odlikuje po dinamičnem in melodičnem punk zvoku.

 

Jolted

post noisehardcore / sludge - Ljubljana
 
Jolted je ljubljanski tris vokala, basa in bobnov, ki s sunkovitimi rifi navigira med žanri sludgea, noisa in hardcora. Vnema ušesa, trese drobovja in sproža neusmiljen kaotični vrtinec surove energije in zvočnega pekla, ki raztrešči misli in pritiska ob rob neizprosne glasbene izkušnje.
 
Aleksander Jovanović: vokal
Jan Franko: bas
Matija Dolenčič: bobni

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com