Mostovna predstavlja

Mist & Chains // ODPOVEDANO / CANCELED //

Mist & Chains // ODPOVEDANO / CANCELED //
 
MIST (Ljubljana)
 
Mist je doom metal skupina iz Ljubljane, ki je z ustvarjanjem začela leta 2012. Njihova glasba je surova in črpa navdih iz narave, smrti in okultnih zgodb. Tradicionalni doom zvok Je njihov odgovor na glasbo legendarnih skupin kot so Black Sabbath, Pentagram, Candlemass in Saint Vitus. Prvi demo iz leta 2013 je dobil široko prepoznavnost in leta 2014 so Mist začeli sodelovanje s Soulseller records, kjer so leto kasneje izdali EP "Inan". Prvi album "Free me of the sun" je sledil leta 2018. Od začetka delovanja so Mist nastopili na številnih odrih po Evropi, tudi uveljavljenih festivalih Metaldays, Bloodstock, Hammer of Doom, Malta doom festival, ter si oder delili z legendarnimi skupinami kot so Manilla Road, Jex Thoth, Uncle Acid and The Deadbeats in drugimi. Že devet let člane skupine Mist povezuje skupna strast do ustvarjanja glasbe, ter izražanje temačne kreativnosti – tako na ploščah kot tudi na odru.
 
 
Share your videos with friends, family, and the world
 
 
 
CHAINS (Izola)
 
Chains je dvočlanski band iz primorske, ki preigrava dark hypnotic doom. Na sceni je že celo desetletje, in sicer od leta 2010. Skupino sestavljata E. Chains na vokalu in kitari/basu ter Matz Sick na bobnih. Izdali so že več EPjev in singlov, ter dva LPja – "Sonic Sabbath" in "Musica Macabra", katere trenutno izvajata na njihovih "soničnih mašah"
 
 
MUSICA MACABRA by CHAINS, released 28 January 2021 1. The March Of The Forgotten (By Franck Spicciani from Miss Parker) 2. Apocalyptic Fear 3. Hexenight 4. Ritual Smokers 5. Dancing With My Demons 6. In Death Of Death 7. Garmonbozia
 
 

_______________________________________________________

VRATA: 21.00

KONCERT: 22.00

Vstopnina: 5 €

________________________________________________________
 

UDELEŽENCE DOGODKA in OBISKOVALCE LOKALA prosimo da:
- ne prihajate bolni,
- uporabljate zaščitno masko v zaprtih prostorih,
- si razkužujete roke,
- držite minimalno varnostno razdaljo.

Ob dogodkih je vstop v prireditveni prostor dovoljen le osebam:
- s potrdilom o prebolevosti COVID-19,
- s potrdilom o cepljenju ali
- s potrdilom o negativnem testu.
 
Hvala za razumevanje in spoštovanje ukrepov!

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com