Mostovna

Po'Metra Crijeva, Kvazi Cirkus, PeñaAHeña

Po'Metra Crijeva, Kvazi Cirkus, PeñaAHeña

Mostovna bo ponovno metalsko obarvana saj bodo na svoj račun prišli ljubitelji in ljubiteljice ča metala, saj bomo (končno) gostili "reško" zasedbo Po'Metra Crijeva! Ne zamudite priložnosti biti del tega glasbenega spektakla in promociji albuma "Boškarin IV".

Po'Metra Crijeva

Rijeka, HR
 
Po' Metra Crijeva (PMC) je ča-metal skupina. Navdih črpajo iz istrskih legend, mitov in zgodb, njihova glasba pa je pod vplivom tradicionalne glasbe severnega Jadrana in metala.
Ta izvirna hrvaško/reško/kastavska folk skupina je bila ustanovljena leta 2003 kot projekt reških skupin One Piece Puzzle in Hesus Attor.
PMC (Po' Metra Crijeva) so znani po svojih neverjetnih nastopih v živo. Pričakujte energijo, ki vas bo dvignila in pustila brez sape!

 

Kvazi Cirkus

Zagorje ob Savi
 
Kvazi Cirkus so štirje nadobudni mladci v zrelih letih. Glasba je avtorska prav tako besedila kot glasbeno zvrst pa se vidijo...na glas!!
Najlažje bi rekli na zdravje, Kvaziti so zasavci zato se jih včasih ne zastop najbulš. Ta zasedba je aktivna od 2007.

 

PeñaAHeña

Lucija
 
Frišen bend, stari znanci. Prihajajo iz Lucije. Sami sebe bi opisali kot: groove , no guitar, bass based, street punk, lots of fun, fireworks included (if outdoors!)

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com