Mostovna in predstavlja

Stand up: Klemen Bučan, Jan Kreuzer & Alen Borišek

Stand up: Klemen Bučan, Jan Kreuzer & Alen Borišek

V četrtek, 20. 4., nas pridejo na Mostovno nasmejat kar trije slovenski komiki, Klemen Bučan, Jan Kreuzer in Alen Borišek!

Klemen Bučan

je kariero v »šovbiznisu« začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam. Že 10 let dela na radiu, že četrto leto vodi jutranji program - KUL JUTRO na Radiu Ekspres, trenutno pa ga lahko gledate tudi v oddaji KOLO SREČE na Planet TV! V Stand up svetu je prisoten že 17 let, pri njem pa nikoli ne veš kam bo zapeljal večer, saj zelo rad sodeluje s publiko in šale včasih nastajajo kar sproti.

 

 

Jan Kreuzer

je stand-up komik, ki publiki na svojih nastopih podaja svojevrstno videnje družbe v kateri živimo. Fascinirajo ga teme kot so medosebni odnosi, svoboda, ljubezen, svobodna ljubezen, tehnologija, filozofija, človeška neumnost in svobodna ljubezen. (A je že povedal, da z ženo živita poliamorno življenje? Ni? OK, potem tudi ne bo.) V polnem sijaju zasije pred svobodomiselno publiko, z veseljem pa nastopa tudi na rojstnem dnevu vaše 80-letne babice. Še posebej, če ji lahko razloži o poliamornosti.

 

Alen Borišek

je ljubitelj črnega humorja. Je mnenja, da je lepo in veselo smešno že samo po sebi, zato so temne plati življenja tiste, ki potrebujejo pozornost komikov. Temne teme so namreč pogosto temne le z ene strani, pravo barvo pa pokažejo šele, ko jih pogledamo pobližje.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com