Mostovna

Stand Up; Lucija Čirović, David Gorinšek, Mark Đamastagić

Stand Up; Lucija Čirović, David Gorinšek, Mark Đamastagić

Ste pripravljeni na novo dozo smeha? Vabljeni 22. septembra na Mostovno, kjer se bomo v novi sezoni ponovno nasmejali do solz.

Tokrat bomo gostili eno izmed pionirk slovenske stand up komedije - Lucijo Čirović. Njeni stand up nastopi so komični vrhunci, saj je ena od pionirk slovenske stand up komedije. Stand up komičarka, igralka, animatorka lutk in ljubiteljica gledališča se je proslavila s številnimi filmskimi in gledališkimi vlogami. Svoj stand up pripravlja po čisto svoji recepturi: "Recept za dober stand up. Potrebujemo: en dober mikrofon (iz katerega naj gre ven točno tisto, kar je bilo v njega poslano), en oder (da se ve kdo je šef), eno komičarko (po potrebi lahko tudi več njih), okusen in zabaven nadev in zabave željno občinstvo. Vse skupaj zmešamo, razdelimo po porcijah in še sveže in sočno ponudimo. Dober tek!"
Pridružila se ji bosta še David Gorinšek, ki pravi, da se lahko na odru zgodi tudi samoterapija, seveda začinjena s humorjem ter Mark Đamastagić. Stand up komik, ki povzema vse generične karakteristike pravega stand up komika - zabaven, dinamičen in busanc. Je točno to kar pričakujete, če pričakujete nepričakovano.

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com