Klub goriških študentov & Mostovna predstavljajo

Still Alive – Kiss Tribute Show

Still Alive – Kiss Tribute Show

Glasbeni koncert in show znane skupine Kiss, s strani imitatorjev StillAlive, obljubljajo spektakularen koncert oziroma show na katerem se bo Mostovna iskrila in odmevala v glasbi znanih uspešnic priljubljene hrad rock / glam metal skupine.

Still Alive

Projekt STILL ALIVE je začel novembra 2004. Cilj je bil ustvariti PowerShow, kjer bi vse moralo biti v popolni duhu skupine Kiss: kostumi, ličenje, glasba, posebni učinki, scenografija in spektakel!

Januarja 2005 so imeli prvi uradni nastop v rock pubu v Romagni: presegli so vsa pričakovanja, Still Alive so bili nagrajeni z velikim zanimanjem in tako prišli v sam vrh obetavnih italijanskih tribute skupin. Tako so se trudili izboljšati in razviti svoj nastop. Septembra 2005 je skupina nastopila na koncertu, ki je privabil več kot 700 ljudi, s precejšnjo vključenostjo občinstva in oboževalcev. Still Alive so nato pogled usmerili preko Apeninov in se odločili za nacionalno primerjavo: iz septembrskega koncerta je nastal DVD, preko katerega so se uspeli predstaviti številnim italijanskim oboževalcem skupine Kiss, ki so jih močno podprli. Januarja 2006 so, tudi zaradi sodelovanja s KissWeb Italia, bili povabljeni kot headlinerji v Rim na dogodek za promocijo uradnega DVD-ja skupine Kiss "Rock The Nation". Kmalu zatem jih je podjetje VANS Italia povabilo na koncert za predstavitev in praznovanje obutve iz uradne kolekcije posvečene KISS.

Morda pa je bil resničen preboj v septembru 2006, ko je skupina v Romagni predstavila svoj PowerShow in privabila več kot 2500 oboževalcev iz vse Italije! Od takrat naprej so Still Alive nastopili na različnih odrih, festivalih in sodelovali na različnih dogodkih. Prisotni so bili tudi v programih vodilnih italijanskih tribute festivalov.

V času Talent Show so tudi mediji opazili Still Alive in jih, uvrščene med najboljše italijanske talente, povabili k sodelovanju v nekaterih televizijskih oddajah na medijskih mrežah MEDIASET.
Pomembna priznanja in navdušenje publike so prišla tudi iz tujine. Še posebej je bila pomembna udeležba kot headlinerji na Kiss Partyju v Švici, ki je imel odmev po vsej zahodni Evropi. Glavni evropski kritiki pa so jih označili kot "nekaj neverjetnega, vključujočega in uničujočega. Pravi šov v slogu Kiss!"

Danes se po skupina zgledujejo tudi druge italijanske Kiss Tribute skupine in je  priznana kot najboljša italijanska tribute skupina skupine Kiss.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com