Mostovna

The Casualties, Pataf

The Casualties, Pataf

The Casualties - skupina, ki je še vedno ena izmed najvidnejših in najaktivnejših predstavnikov punk glasbe se ponovno vrača! Za ogrevanje bodo poskrbeli domači Pataf. Pripravite se na nor torkov punkerski večer!

Vstopnice so že v prodaji!

Predprodaja vstopnic: www.mojekarte.si in prodajna mesta Mojekarte.si (trafike 3DVA, bencinski servisi Shell in Petrol, Big Bang poslovalnice itd.)

 

THE CASUALTIES

Hardcore Punk from New York City..., ZDA

Njujorška street punk skupina The Casualties je bila prvotno ustanovljena leta 1990. Od takrat je skupina izdala številne EP-je in LP-je pri različnih založbah. Leta 1996 so Casualties postali prva ameriška skupina, ki je nastopila na festivalu "Holidays in the Sun" v Londonu. Leta 1997 je skupina izdala debitantski album For the Punx. Leta 2017 je bilo objavljeno, da se je prvotni frontman Jorge Herrera uradno umaknil s turnej. Od leta 2022 skupino sestavljajo člani Jake Kolatis (kitarist), Marc Meggers (bobni), Doug Wellmon (bas) in David Rodriguez (vokal).

 

PATAF

Kurnik Pank, Nova Gorica, SI

Pataf, nova skupina, ki jo sestavljajo stari obrazi novogoriškega punk podzemlja, s svojo surovo energijo in nostalgičnim zvokom vdihuje novo življenje uporniškemu etosu osemdesetih let. Pataf ponovno podžiga plamene punkovskega gibanja v novi dobi. Duh novogoriške punk scene živi naprej.
Kurnik Punk ... Forever!

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com