Mostovna predstavlja

Vulvathrone, Black Reaper, La Squadra Demolizioni

Vulvathrone, Black Reaper, La Squadra Demolizioni

Vulvathrone

Sprijeni naklepi in nakane o ustanovitvi z vsakovrstnimi perverzijami navdahnjene skupine so bile osrednja tematika prenekaterega z alkoholnimi hlapi prav nemilostno nasičenega večera, v katerih je skupina Vulvathrone s pijansko vehemenco radostno naznanjala dremotni težkokovinarski srednji skorajšnji prihod kultne pornogrinderske razturačine, kot ga Slovenija še ni videla.
V brlogu so se druga za drugo kotile kakofonične cvetke, atonalne viže in nebrzdane orgije, zato se je upa polna skupina godbenikov odpravila na neizmerno utrudljivo in duhamorno pot.
Kot štiriglava pošast smo igrali na mnogoterih koncertih in festivalih s skupinami kot so Dying Fetus, Napalm Death, Nile, Incantation, Abrasive, Sanatorium, Lividity itd.

 

Black Reaper

Black Reaper so začeli kot thrash metal z izdajo prvega albuma “Blood Moon Rising” leta 2017. Leto pozneje so izdali drugi album “Birth Of Extinction", ki je že kazal death metal elemente. Po drugem albumu je sledila sprememba zasedbe, s katero je bend prešel v death metal vode  in izdal najnovejši album z naslovom  "Under The Dying Sun".

 

La Squadra Demolizioni

Pordenone Speed Metal Guerrriglia 

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com