Mostovna

Zasvoj, Masekka

Zasvoj, Masekka

Ne glede na to ali ste ljubitelji grunge/metal rockovske glasbe ali pa imate raje odtenke alternativnega rocka vas vabimo v petek, 16. februarja 2024 ob 21. uri na Mostovno, kjer vam obljubimo večer glasbene raznolikosti in čiste energije.Nastopili bosta skupini, vsaka s svojim edinstvenim pridihom in sicer MASEKKA iz Ozeljana, znani po svojem intenzivnem grunge metal rock zvoku in alter ajdovci ZASVOJ.

ZASVOJ

alter rock, Ajdovščina
 
Skupino ZASVOJ sestavljajo štirje člani, ki prihajajo iz različnih glasbenih svetov in ustvarjajo avtorsko glasbo. Slogovno se nikoli niso opredeljevali, njihovo glasbo pa bi lahko uvrstili nekje med hard rockom in punk-rock, z občasnimi sprehodi od grungea pa vse do funkya. Z ustvarjanjem so začeli leta 2018, naslednje leto so odigrali prve koncerte, nato je sledilo obdobje “pandemije” ki so ga izkoristili za ustvarjanje glasbe in snemanje prvih demo posnetkov. Do današnjih dni so v svoj repertoar nanizali lepo število avtorskih skladb, ki jih s svojimi energičnimi nastopi predstavljajo na domačih odrih. Izdali so singala »Sreče Kovač« in »Tradicija«, 1.12. 2023 pa so izdali vidospot za singel »Nagon«. Fantje tudi pridno nadaljujejo s snemanjem in v letu 2024 obljubljao izid albuma.
 
Člani:
-Mirko Ferfolja: vokali
-Aljaž Orel: kitara, spremljevalni vokali
-Jernej Mlinar-Mlins: bas kitara
-Jurij Brus-Đuro: bobni

 

MASEKKA

grunge metal/rock, Ozeljan
 
Smo metal-grunge glasbena skupina, ki deluje od leta 2000. Sprva smo pod imenom Yknot ustvarjali progresivno metal glasbo in leta 2006 izdali svoj prvenec Stubborn. Leta 2023 pa smo se preimenovali v Masekka in se usmerili v bolj agresiven grunge-metal zvok, ki je skladnejši z našim današnjim dojemanjem glasbe. Z novo energijo se Masekka trudi izpopolnjevati svoje delo in razvijati edinstven zvok, v upanju, da bi se dotaknil poslušalca in ga popeljal skozi edinstveno glasbeno doživetje.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com