Mostovna & Zmelkoow

Zmelkoow - 25 let od izida prvenca

Zmelkoow - 25 let od izida prvenca

Zmelkoow – obogateni original trio
»Kdo se je zbral?«25 letnica izida prvenca!


Letošnjo zimo je naokoli točno četrt stoletja od izida prvega albuma skupine Zmelkoow »Kdo se je zbral?«. Takšne priložnosti za spiti kozarec ali pet pa seveda ni za izpustiti, zato se je bend odločil, da bo po razprodanem koncertu v Izoli tokrat odigral celoten album v Mostovni, saj je bila Goriška prva, ki je ob Obali sprejela bend za svojega. Prišli bodo v originalni trio zasedbi iz začetka 90' in z vsemi gostujočimi glasbeniki, ki so sodelovali pri nastajanju materiala.

»Kdo se je zbral?« je vseboval za prvenec neverjetno veliko močnih komadov, ki jih (verjetno zaradi njihove ostrine, ki bi prerezala gume) čas noče in noče povoziti in jih Zmelkoow kljub vse močnejši konkurenci novejših skladb še vedno redno izvajajo na koncertih – naj omenimo le Čau slonček, YO!, Strelowood in Zdej en dan …

»Kdo se je zbral?« je pokukal iz črne luknje v času, ko so v slovenskem glasbenem prostoru kraljevali sintisajzerji, pocukran pop in sweet-rockerji z natopiranimi frizurami. S svojo drugačnostjo in neposrednostjo je takoj zadel mularijo direktno v čelo in srce hkrati in marsikomu polepšal mladost. Recimo, da so Zmelkoow s tem albumom izpolnili obveznost »naredi v življenju vsaj eno dobro delo« in lahko odtlej delajo samo še neumnosti in škodo.

Na koncertu se bo ekipa dobesedno vrnila v začetek 90', saj bo igrala izključno pesmi z albuma in komade, ki se takrat niso uspeli uvrstiti na ta album. Kar nekaj med njimi je takih, ki razen na doma posnetih kasetah niso nikjer zabeleženi in bodo odigrani v živo samo tokrat, naslednjič pa šele ob 50 letnici – leta 2044 .

Vse najboljše »Kdo se je zbral?«!________________________________________________________
 
V PRIMERU DEŽJA DOGODEK ODPADE!
________________________________________________________

________________________________________________________

 

Vrata: 18.00

Koncert: 20.00

Vstopnina: na dan dogodka 18 €, predprodaja Eventim.si: 14 €

Kart je na voljo le omejeno število!

________________________________________________________

Že kupljene vstopnice veljajo za nov datum, menjava ni potrebna.

V kolikor želite vračilo kupnine lahko stranke opravijo to do vključno 8.7.2020, na prodajnih mestih, kjer so vstopnice bile kupljene. Za vstopnice kupljene preko sistema e-vstopnice se obrnite na info@eventim.si

Hvala za razumevanje.

________________________________________________________

UDELEŽENCE DOGODKA in OBISKOVALCE LOKALA prosimo da:

- ne prihajate bolni,
- uporabljate zaščitno masko v zaprtih prostorih,
- si razkužujete roke,
- držite minimalno varnostno razdaljo.

 

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com