Mostovna in JZA Crew predstavlja

10. obletnica Jze Crew

10. obletnica Jze Crew

Skate/music/food/photo&video projections+DJ afterparty

Da ne boste lačni in da boste imeli več energije za skejtanje in norenje pod odrom, bo za vegetarijanske in veganske kreacije poskrbel REPeat!

Slander

Slander veljajo za eno izmed najbolj divijih in prodornih hardcore zasedb nove generacije. Člani skupine kreirajo kolektiv Venezia Hardcore in so na splošno aktivni v glasbeni sceni. V KC Mostovna so že nastopili in brez dvoma bodo tudi tokrat za seboj pustili razdejanje!

Golliwog

Golliwog nažigajo politično/aktivistični hitri punk rock z ženskim vokalom. Tako kot JZA Crew tudi oni letos obeležujejo okroglo obletnico nastanka in bodo konec meseca upihnili 20. svečko delovanja. Dvojno praznovanje? Ni potrebno razlagati, da bo večer divji!

Definite

Lokalno sceno bodo zastopali Definite, ki preigravajo hiter, udaren in jezen skate Hardcore. Na dogodku bodo izdali njihov nov album, ki nosi naslov "Your Hell" in so ga posneli v Studio P.L.C. pod taktirko Mateja (Pigs Parlament). Člani benda sestavljajo tudi kolektiv Gorizia Hardcore, ki skrbi za razvoj Hardcore scene na Goriškem.

+DJ disco trash afterparty!

JZA Crew

http://www.jzacrew.com/

Vozni red:

17.00 - 21.00

Skate session & Best trick/line contest*

22.00 - 22.30 Definite

22.45 - 23.45 ̶G̶o̶l̶l̶i̶w̶o̶g̶

00.00 - XX.XX Slander

xx.xx - 6.66 disco trash after party z dj Monico Pieffe & dj Michaelom Bambusom

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Če bi radi podprli JZA Crew video in foto ustvarjanje ter druge projekte, imamo na voljo nov merch. Cene za prednaročila so nižje. Zip-hoodiji so na voljo samo po prednaročilu. Prednaročila so možna na PM ali jzacrew[at]gmail.com.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvala vsem za podporo!

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com