Mostovna predstavljata:

Analogue/Digital

Analogue/Digital

Mostovna predstavlja Analogue/Digital: A/D znova v gosteh in sicer z uvodnim večerom za prihajajočo sezono. Ekipa, katera rada poskrbi za popestritev in raznolikost zvoka v elektronski sceni na goriškem, ima tokrat v programu poleg domačega še dve imeni. Na spisku so pa gosta iz kolektivov PHI in SEZAM.

Softskinson

Softskinson aka S.S.S. je DJ in producent iz ljubljanskih crew-jev Sezam in Don't Make New People. Član, beatmaker in bobnar v post pop avdio-vizualnem projektu imenovanem Your Gay Thoughts. Naj omenimo še, da so grupa Your Gay Thoughts ravnokar izdali njihov debut album imenovan The Watercolors, na katerem je med drugim tudi njihov prvi single "Among The Lull", ki je izšel februarja letos. Tako nastop Softskinsona, kot njegovega glasbenega stila ni vredno zamuditi in vam ga toplo priporočamo.

 

Nikolaj

Nikolaj, talentiran DJ in najmlajši član posadke PHI, je že od 14. leta zaljubljen v elektronsko glasbo, katero od takrat prebira, zbira in vrti. Svoj navdih najde v številnih različnih odtenkih in niansah, znotraj neskončnosti elektronskega žanra. Mlad up in sigurno ime, ki zelo veliko obeta in za katerega boste še slišali, tako pri PHI-ju kot drugod pri nas in v tujini. Naj omenimo še da PHI ni le ekipa, ki promovira in organizira evente, ampak je tudi glasbena založba, pri kateri so ravnokar natisnili svojo prvo izdajo in to na vinilu - PHI 001 Evano - N Sequence. 

 

Roli

Roli-ja pa kakor verjamemo, nam ga ni treba posebej predstavljati. Star znanec Mostovne in novogoriške elektronske scene. Član in vodja kolektiva Analogue/Digital, prav tako dalj časa prisoten pri poznani znamki Reload. Tudi na tokratnem eventu bo stopil za mešalno konzolo in popestril večer s svojo glasbeno selekcijo in s svojim osebnim podpisom k samemu stilu, kakor se seveda zanj tudi spodobi.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com