Mostovna predstavlja

Brkovi

Brkovi

Na Mostovno prihajajo Brkovi!

Brkovi

Brkovi so odbita zagrebška skupina, ki je združila udarno jezo punka ter tradicionalnost in populizem turbofolk "narodnjakov". Po več kot desetih letih obstoja njihova priljubljenost le še narašča in trenutno spadajo med ene najbolj iskanih glasbenih skupin novejšega časa iz prostora bivše Jugoslavije.

Gre za skupino, ki ji je uspelo spojiti za mnoge popolnoma nekompatibilne glasbene žanre, poleg tega pa je zbrala ogromno in zvesto publiko in pri tem zadržala iskreno poslovno DIY politiko, in je danes verjetno ena od največjih koncertnih atrakcij na Balkanu. Njihovi divji, brezkompromisni nastopi predstavljajo trk punk energije z narodnim melosom, vse to pa Brkovi tudi izvrstno odigrajo in vizualno perfektno predstavijo v živo.

Albume objavljajo v samozaložbi, ker menijo, da z današnjimi tehnologijami in njihovo glasbo ne potrebujejo založnikov in managerjev. Kot zanimivost velja seveda tudi omeniti, da je celotna diskografija skupine v digitalni obliki brezplačno na voljo na njihovi uradni spletni strani, kar je v preteklosti že večkrat privedlo do sesutja strežnika.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com