Mostovna in Bojler predstavljata

LessGO!

LessGO!

Hladne in zaspane jesenske dni bo zmotila nova glasbena atrakcija na Goriškem po imenu LessGO!

V obliki celovečernega dogajanja nas bo pretresla z aktualno in kvalitetno glasbeno ponudbo, ki bo zajemala tako koncerte kot elektroniko. Premierno se bo v Novi Gorici predstavil postapokaliptični boyband, kamniški trojec z edinstvenim (anti)raperskim slogom MATTER. Za pozitivno uverturo v večer bosta poskrbela domači akustični duo MARA & MATIJA, za eksplozijo bassov pa bo do jutra skrbela DJ ekipa BOJLER.

Line-up:

Matter
Mara & Matija

Afterparty: Bojler


Pred dogodkom bo potekala tudi brezplačna DJ delavnica, ki je namenjena predvsem začetnicam/-kom, ki bi se želele/-i naučiti osnov miksanja glasbe. Vabljeni pa seveda tudi izkušenejši mački! ;) Prijava in več informacij o delavnici na: bojlerevents@gmail.com.

Matter

Smo priča surrealistični mojstrovini, absurdističnemu, nihilističnemu komentarju realnosti, ki obdaja to trojico, ali le navadnemu hipsterskemu zafrkavanju, polnemu internih for in slogovnih identitet? Naj vas to ne matra – njihovo iznajdljivo poigravanje z ritmiko in zvočnostjo besed, nenavadnost ležernega dialoga med rimoklepačema Dachom in Tunjo ter Levanaelova in Dachova produkcija beatov izven ustaljenih okvirjev preobražajo stanje duha občinstva v nove sfere in kot magnet privlačijo vedno širši krog mladih poslušalcev. In to je tisto, kar šteje.

Soundcloud

 

Mara & Matija

Njuno glasbeno ustvarjanje se je pričelo ob koncu poletja 2016, povsem brez načrtov, kot ideja akustične spremljave k vokalu. Po prvem nastopu v duetu sta z aranžmaji različnih priredb in avtorskih pesmi začela raziskovati preplet njunih glasov, ki barvajo atmosfere njunih glasbenih popotovanj.

 

Bojler

BOJLER je audio-vizualni kolektiv, ki združuje DJ-e, scenografe, grafične oblikovalce in fotografe ter se ukvarja s promocijo sodobnih glasbenih in vizualnih kultur. Na glasbenem področju Bojler predstavlja in promovira predvsem aktualne klubske trende v bass elektroniki, njihovi DJ-i pa vedno poskrbijo za kvalitetno, energično in žanrsko razgibano selekcijo.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com