Mostovna & Pieffe predstavljata

No Turning Back, Lifeless, Definite

No Turning Back, Lifeless, Definite

Po krajšem premoru se Hardcore vrača na Mostovno v obliki 3. edicije „HARD TO THE CORE“ večerov. Udarno, srčno in s sporočilom bodo vrednote Hardcore glasbe tokrat predstavljali Nizozemci No Turning Back in Američani Lifeless. Obe skupini imata za seboj že nešteto odrskih nastopov in sta v underground-u uveljavljeni, ter spoštovani. Pričakujete lahko ostra besedna sporočila in zvočno podlago, ki vas ne bo pustila mirovati!

No Turning Back

Udarna hardcore zasedba iz Nizozemske, ki že od leta 1997 guli oderske deske, ter živi in diha za hardcore. Ostra sporočila, navite kitare in ritem sekcija, ki zna pričarati pravi "groove" je le nekaj odlik skupine. Že od samega začetka stojijo za DIY načeli in sporočilom "HARDCORE LIVES". Obvezna udeležba tako za ljubitelje hardcore ritmov, kot tudi za vse pankerje in metalce.

 

Lifeless

Težki hardcore pomešan z vplivi metal glasbe in breakdown-i, ki pa še vedno ohranja melodičnost in "groove". Skupina je avgusta letos izdala nov mini album, ki nosi naslov "Die With It" in vas bo nedvomno ogrela za nastop Nizozemcev!

 

Definite

Predstavniki "Gorizia Hardcore" glasbenega gibanja iz sosednje Gorice, ki v svoji glasbi združujejo zmes old skool hardcora, punka in crossoverja. Njihov zaščitni znak je skate(boarding), o katerem pripovedujejo tudi njihova besedila.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com