Mostovna predstavljata

Repetitor, Omega Sun

Repetitor, Omega Sun

Nabrita beograjska garažna-postpunk-noise-rock trojka Repetitor z novim singlom ''Suženi snovi'' napoveduje novo ploščo ''Gde ćeš'', ki izide 18. oktobra 2016 v CD in LP formatu za domačo založbo Moonlee Records. Singl "Suženi snovi" je na voljo v posluh in prost dolpoteg na Moonleejevem Bandcamp profilu, kot tudi na YouTube kanalu. Oder bodo ogrevali težko psihadelični Omega Sun! 


Repetitor

Od izida zadnje plošče ''Dobrodošli na okean'' (Moonlee Records, 2012) so sicer minila že 4 leta, vendar Repetitor v tem času nikakor niso počivali, temveč so se z divjimi in eksplozivnimi koncerti širili tudi čez meje Balkana. Z evropskimi turnejami in odmevnimi nastopi na številnih večjih evropskih festivalih (Sziget, Exit, Eurosonic, Pohoda, Europavox, Rock For People, Loftas, Stereoleto, INmusic...), z gostovanji po Rusiji in celo na Kitajskem so se suvereno prebili v samo špico »must-see« rockovskih bendov, ki vračajo vero v (punk)rock. Istočasno pa so ustvarili in posneli 8 novih komadov za album ''Gde ćeš'', od katerih smo nekatere že imeli priložnost slišati na njihovih koncertih.

 

Omega Sun

Omega Sun je vokalno inštrumentalni kvartet iz slovenske Istre, ki preigrava svojo različico težkega psihedeličnega rocka. Ansambel je kot duo nastal v letu 2013 in se v začetku leta 2014 prelevil v kvartet z vokalistom.  V tem času so izdali instrumentalni demo, digitalni singl in nastopali po domačih in tujih odrih ob boku znanim in neznanim skupinam. V kolikor se vse izide kot mora bodo Omega Sun nekoč posneli in izdali svoj dolgometražni prvenec.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com