Mostovna predstavlja

City Ofčica Fest 2016

City Ofčica Fest 2016

Po večletnem umirjenem podeželskem življenju je City Ofčica ugotovila, da mora spet narediti malo kažina po mestu. Odločila se je, da pripelje s sabo veselo druščino hardkorašev in panksev: ljubljanske street punkerje GUB, zagrebške eksplozivne hardkoraše Sentence, primorske sonične d-beat bojevnike Pakt ter tržaške emocionalne metalizirane hardkoraše Ibreatheyoudie. Mini festival je namenjen glasbenim sladokuscem in vsem tistim, ki jim božične melodije niso po godu.

Direndaj v vsako vas!

G.U.B.

Udaren in s socialnimi tematikami prepleten Street Punk iz Ljubljane.
Nastali so leta 2004 in od takrat naprej širijo svojo "drunk punk" filozofijo pogleda na svet, ki je prepita z lastnimi dogodivščinami, ter cinično dozo humorja.

 

Sentence

Band sestavljen iz starih znancev Zagrebške Hardcore scene, katerega cilj in želja je preigravanje hitrega, udarnega in glasnega Hardcora. Brez olepšav, brez trendov - "fast & simple"!

 

Pakt

Nihilističen in surov D-beat crust punk iz Kopra/Ljubljane, kateremu posebno noto daje ženski vokal in udarna sporočila. Hitro, glasno in udarno!

 

iBreatheYouDie

Sveža Hardcore/Metal zasedba iz sosednjega Trsta, ki prinaša mešanico emotivnega Hardcora iz 90ih prejšnjega stoletja, ter socialno kritična sporočila.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com