Mostovna predstavlja

Urban Music - Definite, Super Action Heroes, Bed Religion

Nova Gorica bo med petkom, 02. in nedeljo, 04. Septembra 2016 ponovno prizorišče urbane kulture in urbanih adrenalinskih športov združenih v festival URBAN PROJEKT. Organizatorji, Športni klub Raketa, Zavod Masovna, Fresh Hip Hop Movement in JZA Crew, napovedujejo pestro dogajanje z vsebinami sk8-a, BMX-a, grafitov in glasbe. GO skate park in njegova okolica bosta tako zažarela v luči športa, umetnosti in druženja. Festival je v prejšnjih letih privabil tudi številne tuje tekmovalce in obiskovalce, ter pustil pečat na alternativni športni in umetnostni sceni.
Vabljeni v urbano dogajanje tudi letos!

Vstop prost.

Definite

Predstavniki Gorica hard core.

 

Super Action Heroes

Super junaki so ZDRUŽILI MOČI septembra 2012. Odločili so se, da bodo Slovencem pomagali s ska glasbo širiti dobro voljo. Na prvem koncertu v ljubljanski “Cvetličarni” so to tudi dokazali. Prvega junija so izdali svoj prvi single “Ko se dela dan”. Konec leta 2013 je izšel EP z imenom “Heroji”, ki je bil pospremljen s singlom “Lirični debili”.

Od takrat je sledilo preko 30 koncertov po Sloveniji in Avstriji. V februarju 2015 so heroji v Orto Baru, v Ljubljani, izdali svoj prvenec “Heroji vračajo udarec” na katerem je 10 avtorskih komadov ter 2 priredbi. Aktualen single se imenuje “Ugrabljen”.

Letos so fantje osvajali publiko na festivalu Punk Rock Holiday.

 

Bed Religion

Ajdovski punk rockerji, ki preigravajo kultne Bad Religion.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com