Mostovna

Brainsore, Opran Možgan, Protype5

Brainsore

Grindcore Death Metal - Modena (it)

Luca in Carlo sta ustanovila Brainsore spomladi leta 2022 v Modeni, pozneje pa sta v zasedbo vključila Lippija (ex-Jesus Ain't In Poland) in trio se je osredotočil na pisanje pesmi in delovanje v živo, s čimer so na underground sceni v živo pustošil tako močno, kot udarja njihova neizprosna mešanica death metala, grindcora in hardcore-punka. All hail the new flesh.

 

Opran Možgan

Crust Punk Hardcore - Škofja Loka

Škofjeloška pank mladež V garažah kaljena umazana hardcore ekipa odločno nasprotuje vsem, ki trdijo, da je pank mrtev. Posvojenci kranjske železniške postaje med pranjem na visokih obratih rjovijo svoja antiklasistična sporočila skozi zvočne zidove umazanih rifov.

 

Protype5

Groove Death Metal

Protype5 sta ga snovala Iztok (kitara, vokali) in Gregor (bobni) leta 2017. Glasbeno so na band v nastajanju vplivali predvsem bandi kot so High on Fire, Crowbar, Black Sabbath, Pantera. Kmalu se jima je pridružil še Matjaž (bas), kar je omogočilo dodelavo glasbe, ki je krvavo potrebovala solidne bas linije. Rezultat dve leti kasneje je prvi krajši album - EP. Kmalu za tem je sledila sprememba pri menjavi basista, zamenjal ga je Blaž.

 

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com