Mostovna predstavlja

from Disco to House

from Disco to House

Emily

Emily je energična DJ-ka iz Nova Gorice, ki živi in ustvarja v Ljubljani. Njena ljubezen do elektronske glasbe se je razvila že v mladih letih, po končani plesni akademiji v Barceloni, se je podala v glasbene vode.
Lansko poletje se je prvič predstavila na večjem festivalu Forestland, z zmago na DJ-contestu, si je zagotovila nastop na Castle festivalu. Na obeh odrih je tla pod nogami tresla tudi letos.
Nastopila je v številnih klubih po Sloveiji-Coco Cafe, Terminal the Music Lab, Kud, Odeon - Marco Polo,... v sosednji Italiji in na Hrvaškem.

SOUNDCLOUD:emily-bizjak

INSTAGRAM: emily___dj

 

Ja-Sha

 INSTAGRAM: ja-sha

YUTUBE: Fresh Hip Hop Movement

 

 

Dj Milan aka Dr.

Dj Milan aka Dr in the house se z dj-ingom ukvarja preko 30 let.
Začel je 80-tih z disco-funk-new wave glasbo ter nadaljeval s house in tech zvoki.
Svojo kariero klubskog dj-a je začel v Splitu, nadaljeval v Beogradu, od leta 2003 živi v Novi Gorici kjer nastopa po lokalnih klubih in dogodkih.
Svoj glasbeni okvir uvršča v mejno področje med komercialo in underground kar mu predstavlja največji izziv za selekcioniranje pesmi v današnji eri hiperprodukcije elektronske glasbe.
V uvodnem delu bo predstavil nekaj specifičnih klubskih in avangardnih pesmi,70.80-tih - v nadaljevanju pa house/tech-no trake prožete s funk,groove,melodic,latino elementi

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com