Mostovna, Dženny in Impro liga predstavljata

Impro liga: Dženny improteam vs. SNiG

Impro liga prvič na Mostovni!

Impro liga je vseslovensko tekmovanje v gledališki improvizaciji, kjer se skozi celo sezono najboljše ekipe iz cele države med seboj spopadejo za titulo najboljše in temu pripadajoči večno čast in slavo. Večinoma spopadi potekajo v Ljubljani, nekajkrat na leto pa se tekmovanje poda tudi na pot v kakšne lepše kraje – na primer v Novo Gorico. Juhej!

Ogledali si boste lahko epski spopad med dvema ekipama, ki bosta tekmovali za vašo naklonjenost. Vse skupaj pa bo nastajalo povsem spontano pred vašimi očmi – improvizacijsko gledališče namreč ne pozna scenarijev in učenja na pamet, temveč si vse prizore, skeče in ostale zanimivosti nastopajoči izmislijo sproti s pomočjo predlogov publike.

Ekipe »Dženny Improteam« v Novi Gorici najbrž ni potrebno posebej predstavljati. Domača dekleta in fantje celotno severno Primorsko že več kot pet let razveseljujejo s svojimi improvizacijskimi sposobnostmi. So ljubljenci domače publike, kralji goriškega impra, mojstri prisrčnosti, gospodarji energije in kot vse našteto skupaj - absolutni favoriti srečanja.

Toda zmaga še ni povsem zagotovljena! Nasproti jim bodo stali improvizatorke in improvizatorji iz zasedbe »SNiG – Slovensko narodno impro gledališče«. Sicer dokaj nov kolektiv sestavljajo stari mački in mačke Impro lige, med drugim tudi lanski prvaki, podprvaki in podpodprvaki. Kot pove že njihovo ime, v SNiGu ciljajo na dominacijo na celotnem območju Slovenije. Tako SNiGovci in SniGovke komaj čakajo, da se končno predstavijo še novogoriškemu občinstvu.

Dženny improteam: kapetanka Eva Kljun, Luka Osirnik, Gregori Adamič, Vanesa Vodovnik, Gaja Pavliha in Eva Pellegrini.

SNiG – Slovensko narodno impro gledališče: kapetan Urban »Beno« Kavčič, David Kristan, Katja Brezovar, Tim Kern, Žan Sterle, Kristjan Kolar, Eva Nanut, Sara Šoukal, Žiga Regina in Luka Seliškar.

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com