KGŠ in Mostovna predstavljajo

Klemen Klemen + DJ Pips & DJ Ranmi

Klemen Klemen + DJ Pips & DJ Ranmi

Starosta domačega hiphopa, trnowska ninja in raper z najbolje prodajano domačo hiphop ploščo vseh časov »Trnow Stajl« Klemen Klemen se skupaj s svojim DJ-em SSF-om vrača v Novo Gorico, na edini poletni koncert v Sloveniji, ki ga bo opravil pred Križankami.

Klemen Klemen je bojda edini človek v Sloveniji čigar ime in priimek sta enaka, letos pa pripravlja svoj veliki koncert ob obletnici albuma »Trnow Stajl«. Tudi v Novo Gorico bo pripeljal »Barabe«, grel srca s »Still Love Her« oz. Natašo iz Depale vasi, se s teleskopom spogledoval z »Lepo sosedo«, publiki izkazoval »Ljubezen«, ji predstavil kaj se zgodi, če pretiravate s »Šnopcom« in razkril razliko med »Keš tipi« in »Keš pičkami«. Po 25. letih kariere Klemen ostaja vitalen, neposreden in s svojo odrsko prezenco privabi publiko, ki je veliko širša od klasične hiphop publike, saj je s svojimi albumi in živimi nastopi ter vragolijami, ki jih počne, v vseh teh letih pridobil publiko v kateri se najdejo tako najbolj zagrizeni alternativci kot vsa njihova nasprotja in seveda raperji.

Njegova diskografija je sicer precej kratka. Ob legendarnem »Trnow Stajlu«, je izdal še album »Hipnoza« ter pred leti še dvojni album »S3P«, s katerim je dokazal, da vsekakor še ni za staro šaro.

Klemen Klemen sredi vročine leta 2-2 na letnem odru Mostovne razgalja svoja besedila, predstavlja svoje zgodbe in rapa mladostniške vragolije.

 
 
 
 
 
+ warmup & afterparty z DJ Pips & DJ Ranmi
 

________________________________________________________

 

VRATA: 21.00

PRIČETEK: 22.00

Vstopnina: PROST VSTOP (člani KGŠ) // 10 € (ostali)

________________________________________________________

 

Prireditev se bo odvijala na prostem.
V primeru slabega vremena se seli v notranje prostore.

 

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com