Kud ID & Mostovna

Kontradikshn feat. Secret Name x Strange Behaviour x Fake ID

Kontradikshn feat. Secret Name x Strange Behaviour x Fake ID

Na naš oder se vrača elektro-rock atrakcija Kontradikshn.

Pripeljejo tudi povsem novi single, prvi v slovenščini: 

https://www.youtube.com/watch?v=Pf4PXIiV8qY

https://bit.ly/4aSHlOR

 

KONTRADIKSHN

Slovenski elektro-rock stroj KONTRADIKSHN je februarja lani izdal svoj drugi polnopravni album AHEAD OF OURSELVES in se vrača na odre v Sloveniji in onkraj po pandemijskemu dremežu.
Trio KONTRADIKSHN združuje neskladne elemente, kot že ime nakazuje, in privablja celo tiste, ki redko stopijo na plesišče, k hipnotičnemu plesu.
Fuzija banda razbitih ritmov, sint punka, sodobne elektronike in še več, je bila opisana kot srečanje The Prodigy, Laibach in The Chemical Brothers s strani Sigica.
Medtem Rockline hvali sposobnost benda, da ostane korak pred časom, in prepeva pohvale iz držav nekdanje Jugoslavije, kjer Kontradikshn nastopa že od samega začetka - med drugim je leta 2013 banda na največjem regionalnem festivalu za nove skupine, Demofestu v Banja Luki, osvojila drugo nagrado med 400 tekmovalci.
Od takrat je bilo veliko nastopov in turnej tako v Sloveniji kot v Evropi, leta 2016 pa so izdali svoj prvenec REFRAMING, ki je februarja lani dočakal svojega dolgo pričakovanega naslednika. Album AHEAD OF OURSELVES, ustvarjen med pandemijo, napoveduje eksplozivni singl "Excess", ki ga sledi drugi singl »On demand«.

 

Z njimi si večer delijo še DJ-ji

.:: Secret Name ::.

.:: Strange Behaviour ::.

.:: Fake ID ::.
https://soundcloud.com/fakeid1403

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com