Mostovna

Prismojeni profesorji bluesa

Prismojeni profesorji bluesa

Čaka nas nepozaben koncert s Prismojenimi profesorji bluesa, saj bodo poskrbeli, da bo blues oživel v vsej svoji slavi ter pustil pečat in občutek zadovoljstva in evforije pod odrom. Poleg svojih izvirnih energičnih skladb nas bodo zagotovo razgibali tudi s kakšno tradicionalno bluesovsko in rock uspešnico.

Vstopnice so že v prodaji na mojekarte.si! Zagotovi si cenejšo vstopnico v predprodaji...
 
Spletna prodaja: https://www.mojekarte.si/.../prism.../vstopnice-1183161.html
Predprodaja vstopnic: www.mojekarte.si in prodajna mesta Mojekarte.si (trafike 3DVA, bencinski servisi Shell in Petrol, Big Bang poslovalnice itd.)
 
 

PRISMOJENI PROSEFORJI BLUESA

Slovenska glasbena skupina Prismojeni profesorji bluesa' igra blues, funk, r&b, ter podobne zvrsti, ki nas spominjajo na glasbo šestdesetih in sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Kaj to pravzaprav pomeni? Malo jedače, veliko pijače ter ogromno zlomljenih src ter polomljenih palic, s krvjo premazanih strun ter pretrganih razmerij, ne glede na petek ali svetek. Valjanje po blatu, pločnikih, hoja po ulicah klečeč in proseč naj jim vendarle pustijo odigrati še tretji koncert v Ljubljani tisti teden. Za honorar so prosili le elektriko in nekaj pekočega za na zob. Legenda govori o domnevnem koncertu v konzervi sardin, a pričevalcev (beri sardin) ni več moč izslediti. Štirje jezdeci glasbene apokalipse z ramo ob rami živahno jezdijo na neukrotljivih oslih proti obzorju.
 
Zasedba:
  • Julijan Erič: električna kitara, vokal
  • Zlatko Djogić: bobni, voka
  • Miha Ribarić: bas kitara, vokal
  • Aleš Uhan: Klaviature, klaviatara

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com