Mostovna

ODPADE: Po'Metra Crijeva, Extreme Smoke 57

ODPADE: Po'Metra Crijeva, Extreme Smoke 57
Zaradi bolezni koncert odpade!

Extreme Smoke 57

(Nova Gorica, SI)

Extreme Smoke 57 so znani kot prva grindcore skupina iz Slovenije. Skupina je nastala v začetku leta 1990 v Novi Gorici. Njihov vpliv vključuje skupine, kot so Napalm Death, Sore Throat, Fear of God, Seven Minutes of Nausea in Agathocles. Člani skupine so igrali v različnih grindcore/noisecore/crust/drone/hardcore skupinah kot so Patareni, Deeper Than World, Cadlag, PureH, Mozak, Panic Overdose, Absent Minded, Ear Slaughter, Diarrhoea, Strobodeath in Psihoza.
Extreme Smoke 57 so se razšli leta 1992, vendar so se ponovno združili leta 2008. Od ponovne združitve je skupina nastopila na nekaterih znanih evropskih glasbenih festivalih, kot so Metaldays, Obscene Extreme, EXIT in Punk Rock Holiday. Januarja 2016 je skupina sama izdala "Corruption deteriorates" (10-inch LP). Julija 2017 je bil njihov najnovejši studijski material izdan kot split 7-inch EP z belgijskimi grindcore veterani Agathocles. Marca 2018 je pri založbi Independent Woman iz Nove Zelandije izšel kompilacijski CD, ki vključuje studijske posnetke od leta 1991 do 2018. Kompilacija je opremljena z dodatnim mini CD-jem, ki vključuje njihov zadnji nastop pred razpadom leta 1992.

 

Po' Metra Crijeva

(Rijeka, HR)

Po' Metra Crijeva (PMC) je ča-metal skupina. Navdih črpajo iz istrskih legend, mitov in zgodb, njihova glasba pa je pod vplivom tradicionalne glasbe severnega Jadrana in metala.
Ta izvirna hrvaško/reško/kastavska folk skupina je bila ustanovljena leta 2003 kot projekt reških skupin One Piece Puzzle in Hesus Attor.
PMC (Po' Metra Crijeva) so znani po svojih neverjetnih nastopih v živo. Pričakujte energijo, ki vas bo dvignila in pustila brez sape!

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com