Mostovna

Rotten Sound & Warfuck

Rotten Sound & Warfuck

Za piko na i pa bomo v decembru poskrbeli za pravo grind core poslastico. Na Mostovno prihajajo finski ROTTEN SOUND in francoski WARFUCK!

Rotten Sound (Fin)

Apokalipsa je blizu, in ROTTEN SOUND so tukaj, da zagotovijo njen "soundtrack". Osmi studijski album "Apocalypse" najbolj zloveščega finskega grindcore stroja (izdan 31. marca 2023 pri založbi Season of Mist Records) je v celoti dostopen na povezavi: https://youtu.be/iY-E2-iTIbE.
Skupina se v glavnem osredotoča na ustanovna člana Mika Aalto (kitara) in Keijo Niinimaa (vokal), ki ju od leta 2006 dopolnjujeta bobnar Sami Latva in novinec Matti Raappana na bas kitari. Kljub zaustavitvi njihove neskončne serije izdaj in koncertov zaradi svetovne pandemije spomladi 2020, je to le še okrepilo njihov notranji ogenj.
Album "Apocalypse" nosi naslov, ki se odlično sklada z njegovo naravo - je divji, traja več kot dvajset minut in vsebuje osemnajst skladb enega najbolj divjih in intenzivnih glasbenih izrazov, kar so jih finci kdajkoli ponudili. Čeprav so bile skladbe in snemanje raztegnjeni čez daljše obdobje enega leta, ostaja "Apocalypse" tako spontan in neposreden kot še nikoli.
Grindcore je od nekdaj pozival k boju, in tukaj skupina ne meri v prazno, ampak je postavila še večje barikade preden se je povzpela na njihov vrh in vrgla zloben Molotov koktejl v obraz nestrpnosti, brezkompromisnemu kapitalizmu, podpornikom Trumpa, širilcem lažnih novic in komurkoli drugemu, ki si je prisegel, da bo vzpodbujal kaos zaradi kaosa samega.
Na naslovni skladbi novega albuma Keijo zakriči: "darkness surrounds us/there is no future/everyone will die/apocalypse will come".
Čas je, da izbereš svojo stran, čas je, da določiš, kaj boš TI naredil v zvezi s tem. ROTTEN SOUND le čaka z granato v roki, da se odločiš, na kateri strani si. Fight!

 

Warfuck (Fra)

Warfuck je power duo grindcore zasedba – rojena leta 2011 in izvira iz Lyona v Franciji z neizprosnimi, hitrimi blast beati, intenzivnimi hardcore breakdowni in čudnimi, disonantnimi rifi. Za ljubitelje false grinda in death metal grinda (vsekakor ne gore grinda) si predstavljajte mešanico bliskovite hitrosti, udarnih rifov in čvrstega bobnanja.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com