Mostovna predstavlja

Subburben

Subburben

Duet iz Vipavske doline, ki se ukvarja z raziskovanjem zvoka ter z eksperimentiranjem z zvokom.

Subburben

Njuno glasbo bi lahko žanrsko opredelili kot psihedelični noise s primesmi free jazza, sicer pa so situacije, v katerih se glasbenika pri improviziranju znajdeta, "barvno" zelo širokega spektra.

Gal Furlan je bobnar in tolkalec, ki izhaja iz šole Zlatka Kaučiča, ukvarja pa se tudi s pisanjem, slikanjem, poučevanjem bobnov, terapijami z gongi. V Lokavcu pri Ajdovščini vodi Klub Štala, ki v okviru društva KUD Kussa organizira koncerte in druge dogodke. Kot glasbenik ustvarja predvsem na področju jazza in sodobne improvizirane glasbe. Nanizal je že precejšnje število albumov ter sodelovanj s priznanimi domačimi in tujimi glasbeniki. 
 
Andrej Kobal je glasbeni eksperimentator, skladatelj in oblikovalec zvoka, ki v nastopih ne uporablja vnaprej pripravljenih struktur ali vzorcev, temveč mase zvokov, ki mu dopuščajo nepredvidljivo interakcijo, ter raziskovanje znotraj njih. Za svoje nastope uporablja svoje po meri narejene virtualne instrumente – GranuRise in seqMPEror, ki sta dobila velik svetovni odziv. Z njimi ustvarja povsem samosvoje zvočne transformacije. 
 

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com