Mostovna predstavlja

Fish On Mars, Mart

Fish On Mars, Mart

 Mostovna predstavlja še eno vejo drugačne alternativno vesoljske glasbe. Tokarat nam bodo večer popestrila dva primorska benda, naveza Koper Ajdovščina. Potovanje iz zemlje v vesolje, en đjro po tej mistični črnini in nazaj na zemljo ni za zamudit. Vabljeni!

FISH ON MARS

Fish on Mars je sveža pridobitev na slovenski glasbeni sceni. Trio pod vplivom različnih zvrsti ustvarja glasbo, ki jo je težko uvrstiti v žanr; če pa jih že moramo popredalčkati, se pustijo enačiti s progresivo. Decembra 2016 bodo izdali prvenec, naslovljen My hungry ghosts. Na odru lahko pričakujemo raznolikost - od umirjenih, skorajda eteričnih kitarskih vložkov, do temačnosti in udarnosti basa ter hipnotičnih ritmov bobnov. Odlikuje jih širina glasbenih stilov, ki bo zadovoljila tudi ušesa s še tako prekaljenim okusom.

 

MART

MART je skupina štirih prijateljev, ki ustvarjajo in uživajo v glasbi podkrepljeni z neskončnimi pogovori. Trudijo se, da bi našli jezik, s katerim bi lahko vsaj delno zapolnili prepad, ki nastaja med izražanjem posameznikove misli in interpretacijo sprejemnika. Pridite nas pogledat kako bomo pri tem dramatično spodleteli.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com