Mostovna predstavlja

Lintver, Vigilance, Black Reaper

Lintver, Vigilance, Black Reaper

Vsem dobro poznani briški Thrash metalci Lintver bodo decembra izdali njihov drugi dolgometražni album, ki bo nosil naslov »Distorted Perception«.  Pripravite se na dozo udarnega in socialno političnega Thrash-a, ki bo poskrbel za zvonenje v vaših ušesih in bolečine v vaših vratovih!Podporo ob izidu novega ploščka jim bodo nudile temne sile iz Postojne, ki slišijo na ime Vigilance in svojo glasbo opredeljujejo kot "New Wave Of Blackened Heavy Metal". Za ogrevanje bodo poskrbeli Black Reaper iz okolice Nove Gorice. Svežina na primorski glasbeni sceni, ki dokazuje da imajo tudi prihajajoče generacije še smisel za dobro kovinsko glasbo!
Thrash or be trashed!

Lintver

Vsem dobro poznani briški Thrash metalci Lintver bodo decembra izdali njihov drugi dolgometražni album, ki bo nosil naslov »Distorted Perception«. Posneli so ga v studiu P.L.C. v Goriških Brdih in Bear track studios v Kočevju. Album je nabit s aktualnimi političnimi temami, opisuje dekadenco današnje družbe, ter izkrivljeno dojemanje vsakdanjika in meglo, ki nam jo prodajajo politiki in mediji. 

 

Vigilance

VIGILANCE iz Postojne igrajo heavy/speed metal, ki zelo spominja na stare zvoke N.W.O.B.H.M. vala in bende kot so Angel Witch, Satan, prvi Maideni itd. Skupina zrači z ekstremno avro starega metala, tematsko ostrino pa jim zagotavlja kvalitetna doza okultizma in temačnosti. V zadnjih letih so nazorno pokazali, zakaj so eden izmed bolj perspektivnih bandov, ne samo v Sloveniji, temveč tudi globalno!

 

Black Reaper

Svežina na primorski glasbeni sceni, ki dokazuje da imajo tudi prihajajoče generacije še smisel za dobro kovinsko glasbo in ki si počasi utira pot na slovensko metal glasbeno sceno. Fantje bodo poskrbeli, da bodo vaše vratne mišice ogrete za nastop briških »partners in crime«!

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com