Mostovna & Pieffe predstavljata

Mayhem, Dragged Into Sunlight, Inferno

Mayhem, Dragged Into Sunlight, Inferno

Legende Black Metal-a MAYHEM se bodo marca/aprila 2017 odpravili na turnejo na kateri bodo PRVIČ V CELOTI preigravali njihov kultni album "De Mysteriis Dom Sathanas". V KC Mostovna bo črno magijo moč okusiti 07. Aprila 2017. Neponovljivi dogodek, ki ga ne gre zamuditi!

Mayhem

Kultna Black Metal zasedba, ki je nastala leta 1984 in katere glasbena kariera je polna kontroverznosti, nasilja in škandalov. Znani so po intenzivnih live nastopih, njiovi albumi predstavljajo temelje Black Metal glasbe, povezujejo pa jih tudi s številnimi požigi cerkva na Norveškem. Njihov sedaj že kultni debitantski album De Mysteriis Dom Sathanas se uvršča med enega najpomembnejših albumov Black Metal glasbe.  Omenjeni album bodo prvič v zgodovini v celoti odigrali na prihajajoči turneji, zgodovinski (Black) Metal dogodek, ki ga ne gre zamuditi!

 

Dragged Into Sunlight

Eksperimentalni grind/black metalci, ki so znani po njihovih ritualističnih in intenzivnih live nastopih, bodo 10. obletnico obstoja praznovali na turneji skupaj z legendami MAYHEM!

 

Inferno

Priznani Češki black metalci Inferno, ki obstajajo od leta 1995, bodo v začetku Aprila izdali novi album z naslovom "Gnosis Kardias". Band preigrava tradicionalen black metal, ki pa mu dodajo še svoje elemente, kar pripomore, da se ločijo od ostalih in poskrbijo za sveži pristop.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com