Mostovna predstavlja

Zmelkoow

Zmelkoow

Zmelkoow se bodo v okviru svoje DIVERGENTNE TURNEJE 2017* v soboto, 8.4., ponovno ustavili v Mostovni. Poleg predstavitve novega CD-ja »Pionirji divergentnega marketinga« in vseh starejših hitov so pripravili nekaj udarnih presenečenj:

- »kinder surprise« jajčka s starimi komadi, ki jih bend ni igral že vsaj 15 let
- basist Žare, ki je na zrela leta v sebi odkril pesnika, bo zrecitiral svojo najnovejšo poezijo
- posebni gost večera bo SIT-DOWN komik

* Rdeča nit turneje je upor proti ciljnemu delovanju, pretirani racionalnosti, polnjenju glav z nepomembnimi informacijami in preračunljivosti, ki so se že bolno globoko zarile v vse pore naše družbe. Kot vsi vemo (čeprav si tega nekateri ne priznajo), je cilj našega življenja smrt, in bolj kot smo ciljno usmerjeni, prej nas bo prijela pod roko in peljala za grm. Torej, če želite ukaniti Matildo, delujte divergentno!

Zmelkoow

Zmelkoow se po nekajletni studijski hibernaciji vračajo z novim albumom »Pionirji divergentnega marketinga«. Čudno je ime benda, čudni so člani v njem, tako da se spodobi še čudno ime albuma, ki ponazarja dosledno sledenje strategiji »dokler ne vemo, kam smo hoteli priti, se nismo izgubili«, kot so fantje zapisali pred 15 leti v komadu Ljubo doma, mi pa pri Ljubotu (mimogrede, del najnovejšega videa Mama Koka je posnet v kantini Pri Ljubotu – če svet ni majhen!). Plošček vsebuje 12 komadov, ki jih je produciralo kar 5 različnih producentov v 6 studiih, kar ga naredi zelo raznolikega in dinamičnega, pa kljub temu dovolj kompaktnega, saj rokerjev s 25-letno kilometrino ne odpihne ravno vsaka sapa. Zvočni pestrosti pa obilno pripomore tudi nova (no, nekaj let stara) pridobitev multi-instrumentalista maestra Zergoloffa, ki je na plošči poleg violine, synthov, harmonike, saksofona, metalofona in tamburice igral tudi Hamleta in šah. Skratka, izdelek je zvesto ogledalo benda v drugem desetletju 21. stoletja.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com